... nemožeš to uspoređivati sa vrijeme je da se krene itd. čisto iz razloga jer i drugi na našoj jadnoj sceni experementiraju i traže malo drugačiji izraz
da je teško smeće neslažem se ...
vrijeme da se krene je vec bio veliki odmak od dotadasnjih Majki, prave Majke su prva dva albuma koje sam ti i napisao, ili recimo primjer od Hrca, Mrsavi pas sa Razdora
ja sam Majke prvi put gledao 1990g. bio sam jos klinac ali sad skuzio da bend ima druck i jebeno zvuci kao bend + jos excentrik tipa Bare na vokalu
Za ovo sad se i ja slazem da nije nikakvo smece ali nisu one Majke koje ja znam i koje sam zavolio...definitivno bolja svirka i produkcija, cak je i pjevat nesto naucio

ali to meni nije to
na kraju krajeva i cijenjena nam glazbena kritika je ovaj album ocijenila kao najboljim u karijeri, pa su se onda ispravili najzrelijim

normalno je da se bandovi mjenjaju s godinama, evo ti npr. Hladno Pivo...ja na pocetku nisam taj band mogao organski smisliti, opcenito punk mi je bio onako malo bezveze...Suba bubnjar hladnog piva je isao samnom na fax i stalno zvao na neke svirke, kurce-palce, meni su bili bezveze...sad su mi postali 10x zreliji i volim im poslusati...kaze covjek sta ces ostarilo se i doslo pameti