0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jer mi je reko čovjek koji je slagao getribu...onu kemiju šta je bila gore..ne valja mi to,predugačko je to,i do 4200 se vrti 2.4 evo ovakos 2.4 brzinama: prva na 4200-42km/h,druga na 4200 75km/h prva na 2500-22km/h,druga na 2500 45km/hs brzinama od benzinca: prva na 4200- 51km/h, druga na 4200 85km/h prva na 2500- 31km/h, druga na 2500 49 km/h
jer znaš šta je stvar,šta je već bila ova situacija,i nevalja s brzinama od benzinca,preduge su..znači bio je 2.0td motor,ovaj je posložio getribu,brzine od ts-a,špera i diff je ostao od 2.0td,znači 11/39i sad mi govori,bio sam na kavi s njim,govori da su prve dve bile predugačke,neda mi se prvu tražit kad malo usporim..e,kako je došo 2.4,auto je poletio...a sad bi ja onda,praktički,vratio na istu situaciju,brzine od ts-a,motor 2.4(nije više 2.0) i diff 2.4(nije više 2.0) toga me strah...bmk,znam da filozofiram...al..
di ces ti vozit 4200 u prvoj? jesi pobrojao zube na prvoj brzini pinjona i podijelio sa zubima prve na spojnickoj? sta dobijes?
moro kopirat jer je prošlo na novu str možda se nadje neko da mi pokaže put
pa zato sam i pisao rezultate i na 2500 okretaja nisam..opet me *ebes nesto
ne jebem te nego daj pobroji to. nemogu vjerovat da netko metao brzine od benzinca u dizel prijenos. podijeli to sta sam ti rekao i trebas dobit 3.5
e da, neznam jel si svjestan ali sinkron se da odvojit sa samog zupcanika. ide jako tesko, pogotovo 2 i 3 brzina jer moras uci sa nozem izmedju zupcanika i zubica sinkrona. a to napravim velikim skalpelom i lupim odozgora sa cekicem da se razdvoji. moras stalno okretat i razdvajat toliko da mozes uci sa jacim srafcigerom i onda opet u krug mic po mic. prva brzina je lagana jer je zupcanik udubljen i mozes ubacit sraficger da napravis polugu. 4 i 5 se skine sa 3 udarca jer su zubici veci od samog zupcanika pa viri preko. stavis u skripac i lupis po vecoj gedori koju si stavi da izbijes zupcanik. ko da lager izbijas.