0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajmo anketu. ko ce prije slozit alfu, isus ili ciccio.
e fakat ga serete. , čak više od mene određeni zdravstevni problemi su mi pojeli ovaj mjesec lovu kao i punto, a složiti ćete se svi da daily driver i auto o kojem ovisim za posao ima prioritet.Sad je 145 dala neka pare i za djelove.Nemam namjeru ić s autom na kojem su kočnice li-la i na kojem ne rade ni brisači nit se prozor vozački može spusiti na tehnički, niti se puno voziti u takvom stanju. To će bit ispravno onda ide na tehnički a ostalo će se riješiti.Neke stvari sam već mogao promijeniti ali ću sve odjednom jer nemam živaca zajebavati se malo po malo.Bit će kad će se auto voziti još stavri al to će se onda lako riješiti.Neki bi radili drugačije i to poštujem, ali ja ću napraviti ovako jer na koncu konca radove finaciram ja, bilo djelovi, bilo ruke od onoga što ja neću moći sam.A pol godine ziher neće biti.Jasno mi je da me se kuri i podjebava i to je OK jer ja isto tako svakog podjebavam kad stignem, al mi s ečini da ima tu i dosta sumnje, zbog 145 i njenog slaganja, to je druga priča i istu priču ne mislim ponavljati!
Onda ju nisi trebal nit kupit.
-Imaš pravo.............nema više onih glupih komentara.............
iman ti manometar za ulje i njegov davač iz moje 128ice, ako ti triba .....samo kreni nešto radit
rekoh kupit cu sve odjenom kaj treba odmah rijesiti i to promjeniti ono sto putem iskrsne cu onda promjeniti. jedan dio je vec tu, ostalo u utorak, samo se bojim da ce se forum zrusiti od soka