0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
po grobniku bi se trebalo driftajuc odpeljat ispod 1:40.......je tako grdi,a za rcnu jel hidraulicna il obicna nije bitno......
nema tog transaxela koji ce odvoziti Grobnik ispod 1:40, mozda nova 8C ali trebalo bi dosta modificirati auto i sve pocupati vandobro slozena trkaca 75ica ili GTV6 sa V6 konjicom + kompresor ili ITB ili TS turbo se moze spustiti ispod 1:50 i to je to, ispod 1:40 san snova...ali to je sve mlacenje prazne slame treba doc pa vozit pa da vidis: trudis se, mislis ides brzo, borba u zavojima sa rwd, a kad ono vrijeme 2min pa malo vjezbe ovo ono pa te evo na 1:55 pa ulazi pare, gume, ovjes, kocnice, tuning motora koji mora imati bar 250KS da bi postigao oko 1:50...e dalje je svaka sekunda jako teska za spustatitko vozi Grobnik i prati zbivaljanja zna sve, prvo guma mora biti vrhunska, slick ili poluslick ako hvatas vrijeme, pa vrhunske kocnice i jebena konjica pod haubom Ja hvatam buru pa da vidis vrijeme nego koja je ono tema bila, hidrorucna
meni je i sekund ispod 2 minute dosta......malo sam ja na grobniku vozio.........pa da se mogu razbacivat vremenima...........cuj znam da su trkace octavie isle ispod 1:50........a ispod 200 konja su bile i oko tone teske,imaju matador slickove,dobre getribe,i ovjese dobar.........pa i polo cup su vozili u prosjeku oko 2:00 a imaju 110 konja........ja se samo zajbavam za ovo vrijeme 1:40inace nije mi grobnik toliko napet koliko brdske.............i kad tad ce moja crvena startan na jednoj on utrka naseg prvenstva ili PH ili regije zapad.......nebitno.......
ima,nego jos mi nije javio za cijenu,i koja je razlika u cijeni ako ga idem uzet ja u monfalcone,ili mi ga dopelje.......a sto se tice prakse.......bit ce toga.........sad barem vozi..........
Mikosta je sa posudom za ulje,jel nece iz sistema,pod pritiskom da presipa sad razmisljam da uradim tako kako si i ti uradio,jer me nerviraju luftovi i balave mi jedna klesta od unutrasnjih