ne valja kad se zadnji skroz isljuce ili mnogo smanji dotok,onda se prednji ponasaju kao sanke
ja sam umesto 75-icinog regulatora zadnjih stavio od giuliette i u njega uvrnuo brezon i cevku sa kojom mogu da isljucim ali do sad sam samo jednom i moglo me je kostati mnogo,jer sam se klizao u rasrsnici i na srecu sam imao prostora da izletim u desno i malo u drift

Uploaded with
ImageShack.uskoliko znam a i vidjao sam po raznim forumima gde se skupljaju profi drifteri i oni hidro rucnu posebno stavljaju na dodatnim celjustima,tako da je ne vezano za kocioni sistem,jer se moze desiti da u nekom naglom kocenju propusti cilindar od hidro rucne i eto belaja
nepovratni ventili ili bilo kakav bi tu stao mislim da ne bi radio kako treba,mozda bi jedino neki elektro ventil sa tasterima na potezanje rucne i stiskanje nozne da regulisu koji da otvori a koji da zatvori
curenje ispod posude sa kocionim uljem sam resio plasticnim vezicama,dve posude i nekih desetak gumica sam promenuo i dalje se sliva na granu i dim uvlaci u ventilaciju