Autor Tema: Moja raga  (Posjeta: 17214 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rusty

• 3.0
  • smoke me a kipper, i'll be back for breakfast!
Odg: Moja raga
« Odgovori #60 : Čet 10:23:20 16.12.2010. »
Rusty, mislim da ti ovo ne drži vodu, ili barem tako pričaju po drugim forumima. Očito postoji neki besmisleni razlog što su oni tamo  :bravo: :yahoo:

:neznam: nije to moje mišljenje, to sam pročitao u jednom priručniku za repariranje i štelanje dellorta dhla , bila je čak i slika te "pjene" ,da rade bez toga znam, uostalom nije pisalo da zbog toga neće funkcionirat, već da im smanjuje efikasnost, ja sam si te gume kupio i sad me bk za vibracije, a ako su stavljene samo da prodaju više rezervnih dijelova onda  su me zalevatili za 900 kn  :neznam:
zlikovci me pitaju di sam kupio kočiju jer konji mi pucaju gromove iz očiju

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #61 : Čet 10:26:04 16.12.2010. »
900kna je najmanji problem u projektu koji će se na kraju priće zbrojiti na više od 2 some eura sigurno ako se radi kako treba

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #62 : Čet 10:44:32 16.12.2010. »
900kna je najmanji problem u projektu koji će se na kraju priće zbrojiti na više od 2 some eura sigurno ako se radi kako treba

Upravo tako.

Evo ovi valjda znaju šta rade pa stavljavljaju gumene prstenove jer ........

http://www.alfaholics.com/2010/07/aluminium-carburettor-mounts-long-sport-version-113/

Dobi

• Gost
« Odgovori #63 : Čet 11:34:58 16.12.2010. »
:neznam: nije to moje mišljenje, to sam pročitao u jednom priručniku za repariranje i štelanje dellorta dhla , bila je čak i slika te "pjene" ,da rade bez toga znam, uostalom nije pisalo da zbog toga neće funkcionirat, već da im smanjuje efikasnost, ja sam si te gume kupio i sad me bk za vibracije, a ako su stavljene samo da prodaju više rezervnih dijelova onda  su me zalevatili za 900 kn  :neznam:

ma nemoj me krivo shvatiti...hvala na pomoći..imao si najbolju namjeru...ali ja nemam pojma sta mi je sa motorom i sta ću na kraju stavljati unutra...samo bi napravio nesto da vidim dali mi vuče zrak tamo,i dali mi neide zbog toga..ma...ja ću tako sigurno napravit,nista ne gubim...

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #64 : Čet 11:42:24 16.12.2010. »
Ja sam pitao na oldschoolu jer je tamo hrpa ljudi koji su stavljali duple delorte,webere...i nitko nije stavio gume i auti im rade...čisto meni iz znatiželje da vidim čemu...giguran sam da znače nešto ali ako će mi auto normalno radit kao sto radi njima,a radi..radije ću za 900kn ići na plitvička jezera,gledat slapove jest i pit...ili bilo šta drugo...

znam da su skupe, ali želim reći da očito nečemu služe. A osim toga ti je jedan nosač, s karba spojen dolje na nosač motora. Neznam šta bi se desilo kad biš zamjenio te gumice i kako bi se odnosio taj nosač.

Ja sam mislio svoje mjenjati, ali nisu toliko istrošene da ih baš moram mjenjati. I ja sam tu htio uštedjeti za Božić recimo, kao i ti s plitvičkim  :nod:.

Ali ti aluminijski ti neće biti daleko od cijene guma ja vjerujem  :nod:
Alfizam

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #65 : Čet 13:36:50 16.12.2010. »
aliminijski izađu i skupji  :nod:

Dobi

• Gost
« Odgovori #66 : Čet 15:12:35 16.12.2010. »
treći maj...đabe  ;)

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #67 : Čet 17:19:57 16.12.2010. »
'odma puta dva minimalno, pa se dogovorimo za detalje lako   :D:

Dobi

• Gost
« Odgovori #68 : Čet 17:36:44 16.12.2010. »
aaaaa sad su dobri i aluminijski????aaaaaaa?  :yahoo: :yahoo: :bravo: :bravo: :jezik: :jezik: :sablja:

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #69 : Čet 21:02:29 16.12.2010. »
Naravno da su dobri! Pod uvjetom da se stave gumeni o ringovi kakve imaju od oni od alfacholicsa  :nod: , a bi bilo izvedivo u trećem maju to napravit ali nešto duže od originalnih "gumenih"?  :82:

Dobi

• Gost
« Odgovori #70 : Čet 21:16:45 16.12.2010. »
mogu mi napravit jedan dužine 4.32221cm,drugi pod kutem 21.23 stupnja sa sirenjem 40 na 50...oni mogu SVE,znaš koji su to strojevi....apsolutni sve sta ti srce poželi...neda mi se previse im smetat ali mislim da ću reć i da mi trubice naprave za karbove

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #71 : Čet 22:19:20 16.12.2010. »
Ovo bi mogao bit početak predivnog prijateljstva...  :DD:

Dobi

• Gost
« Odgovori #72 : Čet 22:39:49 16.12.2010. »
ahahahhaahha  :tup: :drink:

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #73 : Čet 22:44:41 16.12.2010. »
'odma puta dva minimalno, pa se dogovorimo za detalje lako   :D:
biljezim se za treci komplet,moze i trubice.............. :bravo:

Dobi

• Gost
« Odgovori #74 : Čet 23:11:48 16.12.2010. »
majstor iz trećeg maja je čovjek od 60 godina...neda mi ga se sad tu gnjavit za toliko toga...svjestan sam da to svima treba,ali malo mi je to previše...sad da sve to trpa u torbu pa iznosi...neda mi se dovodit njega u neugodnu situaciju..mene nista ne košta...shvaćate...vidjet ću sa njim kakva je situacija pa vam javim