Autor Tema: nekoc smo bili gospoda, a sad?  (Posjeta: 3638 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
nekoc smo bili gospoda, a sad?
« Odgovori #15 : Čet 10:27:55 02.10.2008. »
i jedan s pogledom na split. al se troshio benzin  :shock:

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
nekoc smo bili gospoda, a sad?
« Odgovori #16 : Čet 10:29:37 02.10.2008. »
Ti kao da si mene tražio, Split i Vukovar :DD::DD::DD:
___/=====\°/=====\___

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
Odg: nekoc smo bili gospoda, a sad?
« Odgovori #17 : Čet 12:52:50 02.10.2008. »
Srpski deo autoputa "bratsvo i jedinstvo" ka Beogradu. -Za one mladje; stvarno se tako zvao.  :neznam:

Ne samo to već se potez Ljubljanska - zagrebačka - Slavonska avenija u ZG nekad zvao Avenija Bratsva i jedinstva.

Kak se sad AC prema BG zove u Srbiji? Kod nas je to A3 Zg-Lipovac.
stojadin, milicija edišn

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #18 : Čet 13:15:53 02.10.2008. »
uskoro ce se opet zvat autoput bratsva i jedinstva, od nove gorice do skopja

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #19 : Čet 14:07:36 02.10.2008. »
Mi ga zovemo Zagrebachki, kao shto druga dva zovemo Nishki ili Novosadski - dakle po pravilu u kom smeru idu. ;)
Te oznake E70 ili ovo-ono su za mape i gasterbajtere. Inache, kod nas ulice josh uvek imaju nekadashnja imena npr. Zagrebačka i dalje postoji, dok su one iz vremena komune promenile ime.
Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #20 : Čet 14:31:54 02.10.2008. »
kod nas se sve pormjenilo. avenija sta ide iz smjera ljubljane prema beogradu ( bivsi autoput bratsva i jedinstva) se zvala ljubljanska do nedavno. no kako smo se zakacili sa slovencima, dobila je ime zagrebacka. ona je isla do pol grada. od druge polovice prema istoku se zvala beogradska avenija, za vrijeme rata je dobila ime slavonska avenija. vjerojatno ce se to sve vratit jednog dana, ko zna. jedino su ulice proleterskih brigada, moše pijade, korpusa ovih onih, i neznam kojih sve ne majeva i oktobara nestale zavuijek. izuzetak je jedan od najljepsih trgova u zagrebu, i dalje se zove trg maršala tita, a bilo je nekog petljanja sa zrtvama fašizma i na kraju je ipak ostao taj naziv. uglavnom frustrirajuce za ljude koji zive na tim adresama.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #21 : Čet 14:35:07 02.10.2008. »
Srpski deo autoputa "bratsvo i jedinstvo" ka Beogradu. -Za one mladje; stvarno se tako zvao.  :neznam:
Ne samo to već se potez Ljubljanska - zagrebačka - Slavonska avenija u ZG nekad zvao Avenija Bratsva i jedinstva.

koliko ja znam nije se nikad tako sluzbeno zvala , tek od naplatnih kucica je imala takvo ime.