Autor Tema: kad se dalmatinci zakace  (Posjeta: 25328 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Uzzy

• Gost
kad se dalmatinci zakace
« : Pon 23:54:09 29.09.2008. »
Ma to ne mrda,cuja san da ga svaki  :kec: pegla  :DD: :DD: :DD:
« Zadnja izmjena: Pon 13:44:24 06.10.2008. sira »

evoluzione

• Gost
Odg: kad se dalmatinci zakace
« Odgovori #1 : Uto 09:56:04 30.09.2008. »
Ma to ne mrda,cuja san da ga svaki  :kec: pegla  :DD: :DD: :DD:

aha,i u bok uopće ne ide!! ma kakvi.... :P: :drive:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #2 : Uto 11:08:40 30.09.2008. »
nesto se puno ide bokom ovdje...... po tastaturi  :zvizd:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #3 : Uto 11:14:58 30.09.2008. »
kad vidim ovo odmah se sjetim 75 ice koja je dosla u udine na otpad. Crvena, boja ko nova, podvozje novo, auspuh nov, nigdje udarena, unutrasnijst ocuvana 1.8 IE. Jedino kaj nevalja gume. Doslo mi je  :tuga::gun2: :gun: :uzi: vlasnika koji takvu ljepoticu na otpad. Da s emoze uvest odmah bi ju oteo.

A vidjelja se jednena i kak vozi, auto za skvaki dan covjek dosao poklinca u grad.

Bile su i dve na otpadu jedna je imam jos motro al to je bilo sve od mehanike ostalo pocupano, limarija dobra ni tockica hrdje, nidej udrena, unutrasnjost bombasticna.
stojadin, milicija edišn

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #4 : Uto 11:24:37 30.09.2008. »
ono sta nema kupca ide u smece, tako je to uvijek bilo vani, a uskoro i kod nas. nemaju ljudi di to drzat i jos moraju platit da se odveze auto.

evoluzione

• Gost
« Odgovori #5 : Uto 11:29:10 30.09.2008. »
nesto se puno ide bokom ovdje...... po tastaturi  :zvizd:

a bolje ikako nego nikako..... :bicikla: :D: :ruganje:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #6 : Uto 11:29:19 30.09.2008. »
Ma znam, budem sliku denuo kad napunim baterije u foticu. Auto pic pic. :slin:
stojadin, milicija edišn

pirc75

• Gost
« Odgovori #7 : Uto 16:27:22 30.09.2008. »
uzzy nemoj pricat nesto o cemu nemas pojma  :tup:,te komentare zadrzi za sebe ,netriban ja tebi dokazivat koga ja operem i ko mene i koliko bokom ide,ide bokom koliko ja ocu i koliko ona more a ja nisam 3000eura utuka u auto da ga taren do besvjesti,nego da uzivam i cuvam auto kojeg sam skoro sam sve napravia,i od svoje love ulaga u njega i radia po cile dane!!!a to ko ti je reka neka mi lagano ga :drk:

Uzzy

• Gost
« Odgovori #8 : Uto 18:15:21 30.09.2008. »
Opa sta smo osjetljivi,ja se izvinjavam na sali,bila je stvarno neumjesna i nece se vise ponovit

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #9 : Uto 18:49:59 30.09.2008. »
no no pocet cu dijelit  :tup2:

pirc75

• Gost
« Odgovori #10 : Uto 21:15:57 30.09.2008. »
sve u redu uzzy,nisam svatia to ka salu.. :drink:najvise volim takve skidat  :kec: po gradu ali naravno da sam u klasi s njima tj,konjaza tezina itd

evoluzione

• Gost
« Odgovori #11 : Sri 10:06:03 01.10.2008. »
ajde ajde,polako....superfly će uletiti sa :tup2: pa smoo svi gotovi!!! :D: :D: :alfa:

Offline sira

• Glavni Moron
  • 3.0
  • Sirko From Japirko
« Odgovori #12 : Sri 12:24:16 01.10.2008. »
uzzy nemoj pricat nesto o cemu nemas pojma  :tup:,te komentare zadrzi za sebe ,netriban ja tebi dokazivat koga ja operem i ko mene i koliko bokom ide,ide bokom koliko ja ocu i koliko ona more a ja nisam 3000eura utuka u auto da ga taren do besvjesti,nego da uzivam i cuvam auto kojeg sam skoro sam sve napravia,i od svoje love ulaga u njega i radia po cile dane!!!a to ko ti je reka neka mi lagano ga :drk:

Ajde se malo smiri, nisi jedini koji je ovdje vozija 1.6, Uzzy je vozija sigurno više transaxle alfi od tebe uljučijući i 1.6 carb koja u originalu stvarno ne ide bog zna kako, i zato nemoj tako napadat, osim toga nije puno ni laga, sa 75-com 1.6 ne možeš ni jednom ozbiljnijem (GTI ili TDI) golfu ništa osim gledat u oblak čađe, to šta volimo 75-ce ne mora značit da smo totalno nerealni.

A to šta si svoju lovu da i sam radija na 75-ci te ne čini drugačijim od nas ostalih, jer smo svi to radili, jer je ovo forum ljudi koji sami sređuju svoje transaxle kante, zato drugi put udahni, promisli je li zajebancija, pa tek onda ovako reagiraj. Inaće smajlići vrlo često znaći da se netko zajebaje.

Ja osobno neću tolerirat ovakve ispade po forumu.  :tup2:
« Zadnja izmjena: Sri 12:33:58 01.10.2008. sira »
___/=====\°/=====\___

Offline marac_kc

• 3.0
  • Hell was full so i came back
« Odgovori #13 : Sri 15:00:00 01.10.2008. »
.....i ja sam utuka para i para, i sve sam radio. a zašto sam, zato jer niko neče Alfu ni blizu radione a kamoli u nju i još da nešto radi na njoj!
Kod mene ti plate majstori da odeš s njom nekam drugam samo da nebi morali radit na njoj... :D:

Inače ovaj je forum meni drag upravo zbog zafrkancije između članova, sve se svodi na zafrkanciju i nekako mi se čini ko da se svi poznajemo 100 godina, a nismo se ni vidli, pa tak da ovo Uzzyevo podj..., nemoj shvačat ozbiljno..... :bok:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #14 : Sri 15:18:57 01.10.2008. »
malo pretjerujes marac. daj mi reci u kojem to gradu majstori placaju samo da odes dalje, pa da ja dodjem sa svojom kobilom.  :drink:

u najboljem slucaju ce ti reci teraj to govno van iz radione  :nod:

btw ja cu popizdit sa kobilom. evo sad mi je nasao curit tlacni vod od serva, tamo di je zapertlan za metalno crijevo pored filtera za ulje. kobila jednostavno oce slinit ulje po cesti.  :G:
« Zadnja izmjena: Sri 15:24:00 01.10.2008. Superfly TNT »