Autor Tema: mini susreti u zagrebu  (Posjeta: 187917 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mafia

• 2.0
  • **
  • Miki Benetti
Odg: mini susreti u zagrebu
« Odgovori #2205 : Pet 16:47:39 04.04.2014. »
E a kak je ovo sa nedjelje preslo preko subote na petak :hm:

pa možemo mi danas i u nedjelju naći :D:
Rad stvara čovjeka a nerad gospodina

Offline medo

• 2.5
  • **
  • dejan777
« Odgovori #2206 : Pet 16:50:14 04.04.2014. »
E a kak je ovo sa nedjelje preslo preko subote na petak :hm:

sa nedjelje na subotu , sa subote na petak no svejedno - glavno da se piva pije  :drink:
...AR 75 stealth edition ...fast as a shark....

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #2207 : Pet 17:00:44 04.04.2014. »
 :joj:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #2208 : Pet 19:57:47 04.04.2014. »
Lanćani sudar na parkiralištu. :tup:

Digli ste purgerima paru s vasim okupljanjem pa siluju  :DD:

Offline medo

• 2.5
  • **
  • dejan777
« Odgovori #2209 : Pet 20:02:45 04.04.2014. »
Lanćani sudar na parkiralištu. :tup:

Digli ste purgerima paru s vasim okupljanjem pa siluju  :DD:

:DD:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #2210 : Pet 20:12:05 04.04.2014. »
Doduse ti zeljo ogulinac, ne znam kaj je zoki  :D:
« Zadnja izmjena: Pet 20:12:23 04.04.2014. Grdi »

Offline mario75

• 2.5
  • **
« Odgovori #2211 : Pet 20:16:55 04.04.2014. »
Ajmo ko dolazi Beck's. se grije. :drink:
VM sistem živi vječno.

Offline medo

• 2.5
  • **
  • dejan777
« Odgovori #2212 : Sub 11:49:12 05.04.2014. »
....tog petka sam ničim izazvan izašao se naći sa jazavcima kod NSBa
Nakon lagane vožnje od desetak minuta od maksimirskih ravnica do NSBa na parkiralištu ugledam zeca , maria , mafiu ijos nekog namrgođenog lika zvanog mrgud ...
Kratkim pregledom igre uočim jednu limenku becksa 0,5L na haubi crnog automobila marke alfa romeo model 75 ts i brrzim potezom je završila u mojim rukama bez puno foliranja...
I tako nakon nekoliko minuta uobičajenih lovačkih priči ko je vozio preko dvjesto na maksimirskoj i driftao oko pimpek placa dogodi se nešto sasvim neoubičajeno , čudno , nadnaravno ,,, prilazi nam potpuno bijeli automobil marke alfa romeo model 75 TS sa originalnim 14" alu felgama
Svi su utihnuli i svi zvukovi su nestali... osim prepoznatljivog zvuka moćnog twin spark 8v agregata
I tako dok smo stajali u čudu , poneki osmjeh , suza radosnica drhtanje usnice i podbratka da da daaa to je on !!!

Ta svježe ispolirana ćelava glava sa perla efektom naviruje lagano iz vidno friško opranog automobila marke alfa romeo model 75 ts sada je to potpuno jasno , nisam pijan , nisam napušen to je naš FABI !!!
Uz poneki uzvik veselja i sada još veći potok suza radosti legenda zagrebačkih cesata nam se obratila jednom po jednom i čvrsto stisnula ruku ponaosob ...
Šutke smo slušali njegove riječi nekih punih petnaestak minuta i onda nas je kratko pozdravio dva ili tri puta ... sjeo u svoj friško oprani automobil marke alfa romeo model 75 ts i lagano nestao u noć...
Neki su ostaki pogledom pratit dali će se okrenuti i jos jednom mahnuti , ja nisam mogao jer sam krenuo po još becksa da ubijem tugu i bol...
Kad sam se vratio nastavili smo pričati ko ima veću kitu i ko bolje jebe i vadili slike starih postera iz smokvinog lista i taman pri vrhuncu rasprave sve je pokvario ušasan zvuk nadolazećeg automobila ... Da bio je to automobil marke alfa romeo model 75 ts by zoki
Svi se grohotno nasmijaše ispiše svoje pive i lagano se dali u hod do obližnje nam terase preko brda iliti okolo trave i brda... svanog spunk a možda i prostor do ...
Odmah pri ulasku napale nas hostese da pijemo ožujsko pivo i neki su poklekli kao ja a neki su pili becks za pristojnih i finih 16kn u odnosu na žujinih 12 veličanstvenih ... i dok mi se grlo navikavalo na novoožijsku bljuvotinu zvanom super dry ukaže mi se jazavac ? hm DA !! pa to je namrgođeni Jazo zvani TNT upravo izašao iz automobila marke alfa romeo model 75 1.8 IE popularnog zvanog šemsomobile ...
I on je uzeo žuju
Nismo se ni navikli na taj podmukli užasan okus tih katastrofičnih naših autohtonih piva eto nam murije ... i to njih preko nekoliko , viču ovo je racija ha ha ha
Fakat
Žicaju nas osobne , kune , marke ... neki su išli na pregled analnih otvora ( makar nikad neće to priznati ali vidjelo se u oku ) ... no na srecu svih zatečenih u prostoru  do iliti terasispunka nisu se pretjerano dugo zadržavali - s tim da bi pohvalio izgled jedne drugarice milicionerke plave očito bujne plave kose nagurane u policijsku kapu , očito bujnig čvrstih grudi kriminalno sakrivenih  u policijsku uniformu i čvrste samostojeće guze preloše maskirano u ružne policijske hlače ... dreporučujem da nosi tajce drugi put imalo komforniju garderobu sa raspuštenom kosom i čikom sa cigaršpicom u ustima friško namazanim crvenim ružom ...
I kad su budale napokon otišle one iste hostese i unjele nered među inače sasvim pristojne jazavce ( izuzev kojeg prdeža koje prostote psovke i podrigivanja ) bacivši među njih dvije poklon majce spomenutih samoukih pivara ...nakon žustre ali kratke rasprave jazo je pokupio majicu a sa druge strane stola isto je učinio i mario ...
Ja sam ni kriv ni dužan dobio dvije karte za Psihomodo pop s tim da sam morao dat podatke zgodnjikavoj hostesi uključujući broj telefona tako da cu jos morat i jebat za te usrane karte spomenutog benda koji cu uglavnom ici pogledati u dom sportova ...
nakon jos koje fantastične priče u spomenutom kaficu o težini ljudskij jaja u niskom letu iznad površine mora pri brzini 1,2 macha smo se u miru razišli i otišli svojim kućama , satanovima , babama , ženama i tetama u svijetu interneta...

eto ko nije bio nije ni pivu platio

PS - duhan zlatni dukat košta 38kn i nije TDR nego TDU ( U kao Udbina ) al nije loš

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #2213 : Sub 11:54:02 05.04.2014. »
 :DD: :DD: :DD:

Offline Mafia

• 2.0
  • **
  • Miki Benetti
« Odgovori #2214 : Sub 12:16:34 05.04.2014. »
Jako dobro :DD: :DD: :super: ali zaboravio si napisat da je legenda zagrebackih cesta izvrsila inspekciju nad stojadinima :D: :DD:
Rad stvara čovjeka a nerad gospodina

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
« Odgovori #2215 : Sub 12:18:42 05.04.2014. »
 :DD: :DD: :DD:

Medo,  :care: :lud:
osvetnik  :sablja:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #2216 : Sub 12:39:01 05.04.2014. »
Kaj pušiš tak rano jbt? Ili je nekaj jače?

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #2217 : Sub 12:44:40 05.04.2014. »
da je nekaj jače ležao bi u travi oduzet  :DD: :DD: :DD: :DD:

Offline medo

• 2.5
  • **
  • dejan777
« Odgovori #2218 : Sub 12:46:59 05.04.2014. »
Kaj pušiš tak rano jbt? Ili je nekaj jače?

zlatni dukat  :wiii:

Offline zoki

• 2.0
  • **
« Odgovori #2219 : Sub 14:40:20 05.04.2014. »
Dobiti ces zlatnog Edya za novinarstvo za ovo. Svaka cast.