0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bacanje para, taj Tarox je 6-pot sta je u biti nepotrebno, ono sta je bolje su diskovi i plociceOvo sta ja, Mika i Tomo imamo je sasvim OK, s tim da Mika ima najvece diskove sa Porschea 320mm, Tomo koristi 166 diskove 310mm disk i ja koristim 305mm sa prvih serija 156/147GTATarox 305mm disk dodje 220EUR, plocice 112 (strada) su ti 95EUR i 114 (corsa track day) su ti 165EUR i koliko kostaju celjusti sa neke od prvih serija GTA ili GTV 3.0 24v, na to dodaj rad za adapter (isto vrhunski kao i Taroxov) i koliko te ispadne? ajd nek je 600-700EUR, a to je puno manje od 1500+ EUR
Grdi, hoću i ja takve kočnice! Nisam zadovoljan sa svojima. Kad da si dođem po njih?
Sve stoji ali adapter iz kucne radinosti.Hvala ne bih.
Kaj ce ti,jedino ak ne mislis jurit po track dayevima, po gradu nema velike razlike jer ih nemozes zagrijat Tarox 6 klipni ti dode 12000 kn komplet sa adapterima
Kaj ti znaci kucna radinost ja sam dao raditi adaptere od najboljeg celika kaj se moze nabavit i laserski obradeno ne vidim kaj bi tu bilo lose pogledaj na originalnim rukavcima onaj dio gdje se pricvrsti sa unutarnje strane debljina je 3 mm ,a moje 10mm
Kaj je sad ovo?! Kakve su ovo boje?!
Svaka cast ali ako bih mogao ja bi samo adaptere kupio od Taroxa.Imam vise povjerenja u njih nego u kucnu radinost.Tarox odgovara za svoj proizvod TUV pecatom,tocno znaju sto rade i od cega to rade i tu nema greske,a ovo sve drugo je odoka.
Vjerovatno je cijeli set 2000 tisuce eura ali adapteri su prvoklasni.Od koje Alfe su klijesta na prvoj slici?