Autor Tema: Susret u Medulinu  (Posjeta: 20466 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marin75

• 2.0
  • **
Odg: Susret u Medulinu
« Odgovori #15 : Pon 16:03:57 18.10.2010. »
Vidimo se  :sablja:

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #16 : Čet 13:15:09 21.10.2010. »
 :sablja: :sablja: Hvala ekipo što dolazite  :good: :good:
Alfizam

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #17 : Čet 17:45:54 21.10.2010. »
:sablja: :sablja: Hvala ekipo što dolazite  :good: :good:

Pa jarane, vec se pricalo o ovome!!

Ja ne znam, ali nisam čuo da su alfe počele ići na vodu...rečeno ti je da je ovo nesretan datum za bilo kakav susret!
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #18 : Pet 07:46:17 22.10.2010. »
Pa jarane, vec se pricalo o ovome!!

Ja ne znam, ali nisam čuo da su alfe počele ići na vodu...rečeno ti je da je ovo nesretan datum za bilo kakav susret!

Daaa...svi imaju 3.2 pa nemogu doći  :DD: :DD:

Datum je škakljiv i nisam imao više volje s njima natezati se oko toga. Ako ja skupim za Rijeku skoro svaki vikend, onda se može i odvojiti za ovo, nikog se ne tjera  :D:.

Alfizam

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #19 : Pet 08:09:04 22.10.2010. »
Daaa...svi imaju 3.2 pa nemogu doći  :DD: :DD:

Datum je škakljiv i nisam imao više volje s njima natezati se oko toga. Ako ja skupim za Rijeku skoro svaki vikend, onda se može i odvojiti za ovo, nikog se ne tjera  :D:.

Ma znam, ali malo imaš krivu percepciju hrvaotkog življenja....

Ja sam bio na svakom susretu alfa75.net, na alfistima manje više na svakom Splitu i jednom Grobniku...dosta nas radi i ima familiju i djecu na putu...a plaće nema..

Minimalno 100eura goriva ti treba za susret, gdje god bio!!!
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #20 : Pet 08:25:34 22.10.2010. »
Ma znam, ali malo imaš krivu percepciju hrvaotkog življenja....

Ja sam bio na svakom susretu alfa75.net, na alfistima manje više na svakom Splitu i jednom Grobniku...dosta nas radi i ima familiju i djecu na putu...a plaće nema..

Minimalno 100eura goriva ti treba za susret, gdje god bio!!!

Ne ne...nisi me shvatio. Nisam možda ja dobor napisao....znam kako je to ne imati para, možda manje nego netko s familijom, i to mi je potpuno jasno!  :nod:. Kad živimo u propaloj državi a mogli bi živjeti svi kao kraljevi da netko zna voditi državu!

I najviše mi je jasno da nemogu baš na ljude iz dalmacije i slavonije (naprimjer) računati. Ili barem ne u velikom broju! Mislim da će biti najviše lokalnih ljudi, a i to mi odgovara. Ne smeta mi što netko neće moći, bit će ih još!!

Mislio sam ja dogovoriti kroz iduču godinu i susrete van Istre, Recimo Split, Zadar, Osijek itd....pa će svatko imati mogučnosti doći  :D:.

A možda i jednog dana naći se na pol puta s svima!
Alfizam

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #21 : Pet 08:31:16 22.10.2010. »
A osim toga nije bilo lako na početku!

Tu u Puli sam mislio raditi, ali svugdje traže lovu! I to ne malu! Podosta velike cifre su bile u pitanju i nitko nije imao interes dati nešto besplatno!

Onda sam otišao u Medulin, mala općina južnije od Pule  :D:. Totalna suprotnost! Odmah su rekli nema problema, napravit čemo događaj!! Poslat ću im flyer a oni će to na sve medijske kuće proslijediti koje imaju ugovor s njima!! Daj zamisli!? A ja osobno bi trebao znaš koje cifre za reklamu taknu dati!

Čak možda i televizija, lokalna, dođe snimati!  :D:

I najmeravam s vlasnikom kafića, koji se nalazi na sredini Parkinga, dogovoriti muziku i jeftiniju cugu. Hranu ću neku jeftinu napraviti, ili netko.
U planu je bilo proči što jeftinije mogu, tj. ljudi da što manje troše, i zasad uspijeva  :good:
« Zadnja izmjena: Pet 08:32:33 22.10.2010. Boksi »
Alfizam

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #22 : Pet 08:45:59 22.10.2010. »
Znam koliko košta reklame na radiju, ja sam direktor lokalne radio postaje...

Drago mi je da si shvatio o čemu pričam...

Ja sam među sretnijima, jer žena kuži i ne smeta joj kad odem na susret u Požegu, a ona trudna do zuba...

Samo je lova problem!!

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #23 : Pet 08:47:14 22.10.2010. »
Ja se nadam da ću i ja imati jednog dana ženu koja će mene isto tako razumjeti  :D: :D:

Lova da, problem......ali može se i drugačije!  :D:...ili barem s što manje a da opet bude dobro!
Alfizam

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #24 : Pet 08:48:09 22.10.2010. »
eto lokacije da se zna gdje!

Alfizam

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #25 : Pet 10:40:57 22.10.2010. »
ja bih rado al nemrem si to financijski pokrit nikako ... čak ni grobnik sad 5. i 14. sam  :truba:

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #26 : Pet 10:55:42 22.10.2010. »
ja bih rado al nemrem si to financijski pokrit nikako ... čak ni grobnik sad 5. i 14. sam  :truba:

Nema beda, bit će još  :sablja: :sablja:
Alfizam

Offline Sprint

• 2.5
  • **
  • "Sprint i Giulietta"
« Odgovori #27 : Pet 13:32:09 22.10.2010. »
Nema beda, bit će još  :sablja: :sablja:

Sori ja sam :truba: :truba:.Zaredalo se malo previse lakiranje,gume,registracija,pozega,split........neki projekti u tjeku i tako.Lipo se provedite nek vam bude upola od pozege i splita bice vam prva liga :good: :good:
"Volim stare alfe i nema mi pomoći!!!!"

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #28 : Pet 13:35:08 22.10.2010. »
Sori ja sam :truba: :truba:.Zaredalo se malo previse lakiranje,gume,registracija,pozega,split........neki projekti u tjeku i tako.Lipo se provedite nek vam bude upola od pozege i splita bice vam prva liga :good: :good:

Nema frke, bit će nam i ovako dobro  :good:
Alfizam

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #29 : Pon 12:08:20 25.10.2010. »
 :sablja: :sablja:

Alfizam