0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ća preko alfista? Nisam znao a dobro, nevjerujem da ću stiči na kraju prije, čak ću za 11 mjesec možda prebaciti!
mozes komotno za nagodinu ako ocekujes veci broj alfista 11m kifla od alfista buduci je Split u 10 mjesecu12m dolazi zicBo i NG01m svi prazni sa perjem02m snijeg moguc, a da bi dosao u Pulu moras proci G.Kotaritd...
prvo Pula je blize nego Split (kako kome), ALI jednostavnije je doci u Split po A1drugo stavljas svoj meet u isti nivo (ne vrijedjam ja tvoju volju nego dapace ) kao i alfisti.hr skup u Splitu koji je jedan od najboljih i najvecih skupova koji Alfa zajednica radi (moze mu jedino Grobnik konkurirati)mogao si pingati ljude u alfisti.hr pa vidjeti planove pa bi te jos i supportirali, ovako kiflana kraju krajeva imas Maura tamo u Pulu pa se dogovorite...
zato imas www.alfa75.net i jebe ti se tko je koja frakcija samo jos jednog 1.8t da nabavis pa da sarafis narednih 2god.
usred tjedna
a ja pogledam kalendar vidim 7. je četvrtak mislim si jebote ovaj boksi je lud .. a sad tek vidio da sam gledao za ovaj mjesec ... moja isprika