0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
-Samo nemoj priko 250 km........i sve 5
evo nema kraja mjim problemima sa zupcastim remenom. nekidan sam stavio drugi spaner jer se ovom mojem pojela osovina oko kojeg ide lezaj. posto mi se nije dalo kemijat stavio sam ga kakav je, original. međutim meni je dovod ulja zablindiran ali mi ipak malo bjezi kroz navoj. i sta se dogodilo? punilo je ulje u spaner i on se aktivirao i povukao skroz te otpustio remen. posto nije ulje imalo kuda ostao je tako i nema boga da stisnes nazad klip. remen bio labav toliko da se moze prstima skinut. sreca da sam skuzio, a vozim se vec danima tako. uzeo fino brusilicu i pobrusio klip da moze ulje normalno prolazit pored njega i ustavri samo feder u spaneru spana remen. radi sve 5. ali.... pojeo mi se navoj od brezona kojim se ucvrsti spaner. jedva sam ga izvadio. remen i dalje viri oko 1mm preko remenice bregaste i oce past. remenica uljne pumpe ima lufta u lezaju pa mi gura remen prema van. eto to je to i samo cekam da padne i podrobi ventile. jebe mi se. idem na TT tako. glavu sad sigurno necu skidat.
Frende, jel ti to već polako tražiš alibi za stazu...? A čuj... uvijek se možeš vratiti na TS. Samo sve teže, jer vidim da to postaje tražena roba u gradu. Vuco // Trazena si roba u gradu // official video 2011Nebu niš beloj streli. Ne oseti!!!