0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
idu promijer gume ti nesmije biti veći od 215-40 iako neki kažu da je još idealnije 205 -40et je malo velik i to bi tribalo sa distancerom riješiti! max smije biti 30!
znaci na 225-45 mogu zaboraviti jel? znaci ove sa offsetom 35 jos treba izbaciti vanka? na obe osovine ili samo napred?
da pocnem pilat... jel idu 17" na 75-icu ili treba modificirati nesto? kopam vec par dana ali nista bas konkretno... imam 17" super ili ultraleggere (nisam sad siguran koje su) sa et35 offsetom mislimmislio sam ici na te felge jer ih vec imam..
idu, drzi se 215/40/R17 gume...to ti Mika vozi, OZ Chrono 8x17 i ove gume gore, biti ce malo masakra po plastici ali ideja npr. vozim 205/45/R16prednji kocioni set ti diktira da li je 16'' ili 17''. Ako ides na 3.2GTA kemiju onda racunaj da ces morati kocnice upgradati, dakle zaboravi 14'' i 15''
ne grebe nista po nicemu, sve se sredi o onda ne grebeJakov koliko znam ti radis track day auto buduci da planiras rollbar, jel tako ?
pa takav je plan, nadam se da ce se realizirati... samo, zasto si spomenuo sad njega, je igra kakvu ulogu? koliko sam polovio po temama ti si za svoj dao 400-tinjak eura??
400 i nesto kad se skine IVA, a pitanje je bilo da vidim da li radis hardcore ili showcar za penzionera
pa naravno da brijem na hardcore ali kakvim sam letecim startom krenuo bit ce mi taman za penziju
Jakove jesi već nabavio karoseriju ? ako jesi predstavi svoj projekt pod naše alfe koga briga kad ćeš ga završiti bitno da se radi!
ma nisam jos nista nabavio, zato mi je malo i bed tu piskarati jer jedino imam uplacenu akontaciju za motor, felge (koje mogu ici) i kocnice (koje treba pripasati) plovim inace, trenutno nisam doma... ovo ce biti jedan jako spor projekt. nestu u rangu sa isusovom qv