0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
kaj su birtiju metnuli tamo decki moji nitko sretniji od mene da budete najbrzi tamo, ali taj dan i taj event nije za dokazivanje, bit ce ti previse auta i previse neiskusnih ljudi na stazi od kojih mozes svasta ocekivati, ja uvijek preferiram track day za vremena loviti jer je manje ljudi i ti koji i jesu na stazi 90% ih zna sta radiovo racunaj kao crousing i kad je relativno slobodno opalit po gasu, ja cu piti kavu u zagrebackom i pljeskati kad budete bacali bokom...u pijesak
Jedino u boxu. Na stazi samo u retrovizore gledaj.
Poterat ćemo turiste u prvih par krugova. I nemoj mi sad već tražiti alibi. Ja ću ponijeti kanticu i grabljicu pa ako i popušim u pijesak, ne bu mi dosadno.Što se tiče chipa, čovjek se nije sakrio nego mi je već 3 maila poslao od jutros i razmišlja što bi mogao biti uzrok jer ne vjeruje da je to tako. I lovu bi vratio.Pitao me i za knock senzor. Ajmo, inžinjeri, jel ima to kakve veze?"Also, there is a small possibility that due the wear of the engine, the knock sensor which is a very sensitive glass microphone. Small noises from the engine, are interpreted as knock so the ecu doesn’t advance the timing as much as it could. Just an idea to see if you can measure the timing from a diagnostic machine."
Koliko ja znam, a ne znam puno, ovaj TS nema knock senzor!A možda su u šumi!!Ako tebi ne bude valjao, probat ćemo ga kod mene, pa ako mu kod mene bude bolje, dobit ćeš i sve 5!!