Nakon mnogih godina strpljivog traženja i čekanja, konačno mi se posrećilo, ali opako! Nakon žustre reakcije u akciji koja je alfističku naciju uzburkala iz temelja dovezao sam doma jednu predivnu bijelu, vrhunski očuvanu 75-icu s TS-om.
Nakon više od desetljeća ganjanja u Alfinim boxerima i onom ts-u kojega se ovdje ne priznaje (u 156-ici) konačno i ja vozim "na zadnjem kotaču". Slike će doći brzo, ali ovog trena ih nemam. Bilo je nekih slika iz oglasa, ali Alfa već sad ne izgleda kao na slikama pa mi ih je glupo stavljati.
Osnovna zamisao je složiti ljepoticu! Zanima me elegancija i šminka (temeljni kriterij je tvorničko stanje) uz apsolutno poštivanje sportskog štiha. S obzirom da s puno ljubavi već dugo vremena slažem jednu predivnu 33, financije će diktirati tempo. Zasad se početak ozbiljnijih radova planira za lipanj kada bi najprije trebalo uslijediti rastavljanje kompletnog interijera do zadnjeg šarafića uz detaljno pranje i čišćenje. Za one koji me ne poznaju, riječ je o hardcore pristupu pri tome i pazi se na svaku sitnicu. Nadam se da ću u međuvremenu prikupiti tih par dijelova koji mi nedostaju (Superfly TNT se već ponudio pomoći

). Neki mehanički zahvati dolaze u obzir tek krajem godine, osim ako prije toga dobijem na lotu kojeg ne igram.
Alfa je fantastična baza i nema se tu što puno dirati. Uostalom, sve ćete vidjeti s vremenom. Veseli me što ću svoje ideje, gušt i zabavu moći u ovoj temi podijeliti s vama. Ne štedite komentare...