0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa snimi kolki gornji kraj naranđastog zauzima kockika,a kolko donji kraj zelenog ima kockica..i vidiš da mora rupa doć..
pa baš i nije neka optička varka jos da se nauči razlika između č i ć bilo bi još bolje čemu neki od vas koriste diaklitičke znakove kad ne ide
zbog durgačijeg rasporeda trokuta. se javlja rupaCrveni zauzima tri kockice u visnin a zeleni dvije uz to je zeleni kraći od crvenogAutomatski moraš žuti dio spustiti da stane ispod crvenog.
Nabijem na kurČinu sve koji se po forumima preseravaju sa č i ć Ovdje u priobalnoj srednoj dalmaciji nikad nije bilo izraženo u govoru razlikovanje č i ć, recimo da bi se naš izgovor mogao najbolje opisat nekim slovom između č i ć koje ne postoji u našoj abecedi a kako ovo nije pravopisni forum, ne vidim smisao u tim č i ć podbadanjima.
tocno navijem na penis onoga koji pise Č i č a nema pojma o upotrebi istog, nije bilo podjebavanje nego zajebancijaa i bmk za priobalnu dalmaciju, nije dio HR gdje ja zalazim, kaj se mene tice mozete se odcijepiti juzno od Zadraukratko sira nabijem te na masni klip dosadni
tocno tako - nema logike i ne razumin upravo tu kockicu jer kvadratura odgovara... zato mi nije jasno...Pa ako vec je neko skužio, ajd neka objasni šta se dogodilo sa kvadraturom...
jel imas ravnalo(u ladici pokraj playboya),il tak nest ravno,pa usporedi najduzu stranicu na prvoj i drugoj slici
ovu nekontam jebeš mi mater ako ovo nije greška u matematici,smisla nema....NEEMA!!!!!!