Evo me. Prošao sam danas redom City Centar One East, Centar Cvjetno, City Centar One West, Arena Centar i Avenue Mall. Dakle, 5 H&M-ova. Stanje:
XXL nema, nisu ni imali
XL više ih nema, možda dobiju
L možda bi se našla još 1-2
M koliko ti srce voli
S vidi pod "M"
Kupio sam majice za Miku (obje), za Majstora75 (obje), za Giuliu GT (samo bijelu, crvenih više nije bilo XL). Ostaje još jedino pogledati u West Gate (možda tamo ima još koja velika), ali ja za to nemam vremena. Ako se nekome da, neka ode i pogleda. Šifra majice vam je: muška LOGG majica 075117. Tel: 01/6441 712.
Uzet ću još majicu/e od Grdoga, od buraza, svoje i ove friško kupljene i u petak idu na sitni vez. Još ćemo vidjeti što Matija kaže nakon pipanja.

Uglavnom, mislim da ćemo skupiti više od 10 komada pa cijena padne za 10kn.

Ako netko želi sam kupiti majicu, neka nađe načina da mi je dostavi u ZG do petka i odradit ćemo i to. Majstore i Giulia GT, dobijete ih na Grobniku tj. na Korzu. Vi ostali ćete ih dobiti kad platite neku cugu.

Inače, pregledao sam hrpu drugih polo majica od različitih marki. Raspon cijena se kreće od 110kn do 350kn, da ne velim neka šminka i preko 700kn. Mislim da su ove "best buy", a i sviđaju mi se. Nisu neka klasa Napapijri ili tome slično, ali nije ni cijena takva.
A možda još i dobiju s vremenom ove veće brojeve.
Sad vam još jedino ostaje javiti Stanku u Rijeku da par dana prije meeta počnu zaprašivati protiv komada jer s ovim majicama učinak je jedno 28,5 puta žešći od Axe efekta.

fabi ne kupovat na dječijem odjelu m i s nego žicaj da te upute na odrasli odjel ak ga nađeš meni bjelu xxl 
Tomo, ja sam išao na odjel za dvije osovine i nosivost do 2 tone. Za to kaj ti i Grdi tražite mi treba C-kategorija.

Pogle Mikicu i mene. Bez ikseva!

Laka konjica!!!