Autor Tema: z3kina Bella i još jedno zlo  (Posjeta: 170039 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Igica

• 2.5
  • **
  • Alfa 146, Punto II crnodimac
Odg: z3kina Bella
« Odgovori #1050 : Ned 13:22:24 27.11.2011. »
 :jazavac:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1051 : Ned 22:03:20 27.11.2011. »
evo kratke priče zašto ju mrzim i zašto ju volim

dakle ... evo sad prije nepunih 20 minuta krenem doma od hrca ... pozdravimo se medo i ja i uđem u auto i okrenem kljuć auto napravi ckkk i mrtva priroda ... zato ju mrzim... ne pali nema lampice da radi ... ja lud ... pičkaram oko belle reko govno jedno mrak je i kasno je i sad si me našla jebat majku ti jebem govno talijansko ... još onak sa čikom u ustima ljut ... reko neću sad jazu zvat nevidi se niš ko ga jebe idem doma pjehe ima par metara i doma sam ... al onak prostruji mi misao kroz glavu da malo prodrkam po klemama i ja ti to napravim i govno upali bez jebemti  :joj: ... niš gas doma vozim se onak cesta je slinava ide na sve strane samo ne ravno i dođem do doma ... uparkiram se iza i izlazim iz auta i dolazi neki dečko vozi crveni stilo i onak maše i spušta prozor i počne razgovor
veli on
- oprosti da te pitam nešto
- reci
- koji je motor unutra?
- 2 litre
- 150 konja?
- da 2 litre 150 konja,na proljeće 3 litre oko 190 konja ( uz onaj otrovni smješak )  :D:
on poćne hihotat i pljeskat rukama ... ja onak gledam i nevjerujem
 veli on
- i zadnji pogon?
- da zadnji pogon
- držim fige i sretno
- hvala

i ode on

zato ju volim

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #1052 : Ned 22:24:15 27.11.2011. »

koji je razlog da tako neće da upali i da škljoca ??? moja zelena to radi i nakon 10 puta bezuspiješnog paljenja 11 put upali!  :82:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1053 : Ned 22:26:13 27.11.2011. »
koji je razlog da tako neće da upali i da škljoca ??? moja zelena to radi i nakon 10 puta bezuspiješnog paljenja 11 put upali!  :82:

+ klema jebe ... jednostavno dođe do neznam ... valjda površinske oksidacije i nema kontakt i kad malo prodmaš i uspostaviš kontakt auto pali

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #1054 : Ned 22:29:19 27.11.2011. »
+ klema jebe ... jednostavno dođe do neznam ... valjda površinske oksidacije i nema kontakt i kad malo prodmaš i uspostaviš kontakt auto pali

ja ne mrdam ni ništa! samo  neće i neće onda jedan put upali. onda pali 100 puta pa onda opet neće!  :joj:

pretežno mi se to zna desiti kad idem iz kafića ili di ima više ljudi pa se lipo obrukam!  :crveni:

Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #1055 : Ned 22:35:22 27.11.2011. »
ja ne mrdam ni ništa! samo  neće i neće onda jedan put upali. onda pali 100 puta pa onda opet neće!  :joj:

pretežno mi se to zna desiti kad idem iz kafića ili di ima više ljudi pa se lipo obrukam!  :crveni:

to ti možda brava zajebava ... treba to prebrikat tam u kabini kod ladice i direktno na anlaser provjeriti

mene obićno zajebe po mraku i jednom me po danu izjebla al srećom nikad ( da pokucam u drvo ) nije bilo negdje di je naplata parkinga ... tj. bilo je jednom u garaži avenua malla di imaš 3 sata besplatno i ja u zadnjih 15 minuta lupam po anlaseru i jebem joj mamu ... sva sreća cura s kojom sam bio na kavi je radila i nije bilo  :crveni: ispred nje  :DD:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #1056 : Ned 22:59:24 27.11.2011. »
priča o majci psu i ljubavi  :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #1057 : Ned 23:56:18 27.11.2011. »
hoce automat alnasera da zeza,pase od vagena i audija,imam negde slikane kataloske brojeve a mislim da sam i postavio link sa podacima od cega sta pase

obavezno relej sa brave na automat dobra masa na motor i sve mora da radi kako treba,vise alnasera me je tako zajebavalo,danima nije hteo ni da cakne i odjednom zavergla,samo okrenem kljuc i drzim,bez cakanja samo zadrzim i odjednom zavergla

evo ga link sa kataloskim brojevima i uporednim modelima
http://woodauto.co.uk/vehicle.aspx

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #1058 : Ned 23:58:49 27.11.2011. »
hoce automat alnasera da zeza,pase od vagena i audija,imam negde slikane kataloske brojeve a mislim da sam i postavio link sa podacima od cega sta pase

obavezno relej sa brave na automat dobra masa na motor i sve mora da radi kako treba,vise alnasera me je tako zajebavalo,danima nije hteo ni da cakne i odjednom zavergla,samo okrenem kljuc i drzim,bez cakanja samo zadrzim i odjednom zavergla

evo ga link sa kataloskim brojevima i uporednim modelima
http://woodauto.co.uk/vehicle.aspx

nije automat! meni kao da fali struje! ne čuje se škljocanje automata! a i prijašnji vlasnik je mijenjao tj reparirao alnaser!

a ja sam izmijenio skoro pa cijelu instalaciju! moguće da je do mase ili do + kleme kao što kaže zeko!

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #1059 : Pon 00:02:26 28.11.2011. »
To je i na mojoj bilo sad sam izbacio bravu ugradio taster i dejstvuje :good:
Streha,bok,kotaci

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #1060 : Pon 00:07:21 28.11.2011. »
ako su olovne kleme one umeju da zezaju opasno,ja sam stavio obicne mesingane i dobre su,skoro sam ih zamenio posle pet godina,mrzelo me da ih cetkam

imao sam nove kupljene za yuga a nisam ih iskoristio,masu sam premostio sa minus kleme na glavu kod termostata i to uzeo pletenicu od lade,dugacka je oko 30-ak cm

ispod manometra je zuti relej za alnaser a pored njega je i taster za palenje kad mi treba

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #1061 : Pon 00:09:51 28.11.2011. »
jednostavno mozes da probas sa parcetom kabla i buksnom,iskljucis kabal od automata i ubodes ovaj i na plus klemu probas dal ce alnasovati i tako ces znati dal je automat ili brava

ja gde god mogu a veci je potrosac stavljam relej
« Zadnja izmjena: Pon 00:11:40 28.11.2011. ljube-kugla »

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #1062 : Pon 00:11:20 28.11.2011. »
 :good:
Streha,bok,kotaci

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #1063 : Pon 00:13:32 28.11.2011. »
probat cu i ja staviti ove mesingane meni su originalne olovne!

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #1064 : Pon 00:25:06 28.11.2011. »
ma te olovne umeju da prave sranje i da smercuje varnice na verglanju,greju se... i obicno su sastavljene od stezanja,moze se razrezati i ostrugati oksidacija i mascu namazti unuitrasnju stranu i ponovo zateci ali pitanje kakva je unutra gde je zalivena jer se i tu vremenom razlabavi