nebu nist tvrdo ali kad metnes sve te pizdarije na auto to vise nije standardna 75ica i nema vise upozoravanja. drzi drzi i kad pretjeras ode pa ga ti lovi. pazi se po kisi i na rupama.
I da, nama je 75-ica u kući od '92., a sam vozio svakakve, od 1.6 sa dobrim, pa razjebanim serijskim ovjesom, do ovoga što imam sada (a mislim da je i ovo previše za naše ceste)....NE nisam vozio 3.0, ali to ionako nema veze sa ovjesom.
Činjenica je da onaj ko nije vozio stvrdnutu 75-icu , može očekivati upravo ono što TNT kaže. (ne vrijeđam nikoga, ali vozio sam i drugih auta, pa sam mogao osjetit kad je dosta, sad je to dosta teže)
Po suhom auto drži ko mutav, a na mokrom (sa bilo kakvim gumama, nije bitno od 300 ili 3000kn/kom) nema naznake kad će pobjeć, a pobjeć će često....
Meni je auto kao karting sa ovim Bilstein i Eibach, sa svim polyuretanima i Ljubinom kuglom u de dionu.
Po mokrom nisam više tako hrabar, ali isto tako nisam razbio auto odavno,a nikad nisam ni razbio auto da ga parkiram sastrane i zovem šlepu, a vozim se dosta brže nego bi trebao.
75-ica je OK ako je se bojiš, bar malo....kad misliš da ju držiš za jaja, generalno, završiš u jarku ili pod banderom...