Autor Tema: ARCCC HACIJENDA - Grunf & company  (Posjeta: 1629 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

stefanics

• Gost
ARCCC HACIJENDA - Grunf & company
« : Čet 20:31:29 07.08.2008. »
Na novom ograđenom uređenom prostoru uz zagrebačku obilaznicu, na adresi Sisačka kbr 4, djelomično je formiran i uređen novi lokalitet na kojem će se moći pronaći sve za Transaxle Alfe na jednom mjestu. Za potrebe ARCCC-a uzeo sam u najam ukupno oko 2.300 m2 od toga 1.100 već ograđenog zemljišta, uz asfaltnu cestu s kućicom za "odmor i zabavu".

Narednih dana navoziti će se šljunak, raditi će se metalna ograda i rasvjetna tijela, formirati će natkriveni radni prostor, rezerviran isključivo za rad na Alfama, i dio za pohranu preostalih cijelih Transaxle Alfi iz ovog dijela našeg malog kontinentalnog dijela hrvatske, podesnih za upotrebu ili eventualno korisnih za rezervne dijelove.

Trenutno prvih 7 vozila več boravi u ograđenom prostoru u koji se uskoro seli i naš Grunf-Igor. Očekivani datum njegovog preseljenja - X mjesec 2008!

Moguće je korištenje dijela prostora parkinga uz sudjelovanje-plaćanje naknade za korištenje na račun kluba.
Prijave na 098 620 252. Uvjet - potpis pristupnice za uključenje u rad Alfa Romeo Croatia Classic Cluba i plaćanje članarine!

Vidljivo sa auto ceste, između čvorova Lučko-Blato i Buzin-Aerodrom, neposredno uz budući ulaz sa auto ceste za pravac Botinec-Klara-Lanište.

U planu je i klupska roštiljana i mini-bar.

Everybody invited !!!  :alfa:

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
Odg: ARCCC HACIJENDA - Grunf & company
« Odgovori #1 : Čet 20:34:16 07.08.2008. »
di?sta?kako?........kakva clanarina,do sad je nije bilo......il mi promakao taj dio......??

stefanics

• Gost
« Odgovori #2 : Čet 20:38:00 07.08.2008. »
Točno, nije bilo... odnosi se na one koji žele KORISTITI prostor o kojemu govorim. Pa sad ako ćeš ti u Zagreb svaki dan samo zato da koristiš prostor, jer ga doma nemaš, ajde... ali ako ti je to malko prezahtjevno, i dalje se u članarini...VOZIŠ!  :drive:

Uzzy

• Gost
« Odgovori #3 : Čet 20:46:08 07.08.2008. »
Nesto slicno imam oko kuce vec godinama  :bok: :bok: :bok:

stefanics

• Gost
« Odgovori #4 : Čet 21:03:54 07.08.2008. »
 :82: Što to "članarine-Alfe" ili "Transaxle poslovnu zonu" ili oboje... :82:

Uzzy

• Gost
« Odgovori #5 : Čet 21:14:53 07.08.2008. »
Pa sarafi se non-stop,a clanarina se placa u pivu i mesu  :drink: :brulj: :nod: :nod: :nod:

El Nino

• Gost
« Odgovori #6 : Ned 09:30:36 10.08.2008. »
A ja sam mislio da ste otvorili haciendu ko onu u vodicama :cafe: