0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta onda , ocemo vemsat ili squirtat, meni draze squirtanje.
MS2 sasvim dobro može radit, VEMS je samo jedna izvedenica MS-a, istina profesionalnije napravljena, ako MS2 može pogonit bez problema Mitsubishi V6 biturbo, onda može i ove alfine 24V atmosferce, prestao sam pratit pa ne bi znao detalje, ali imam prijatelja koji je na dva auta to ugradija i oba lete (Proton 2.0 turbo i spomenuti Mitsubishi biturbo)
problem kod ms je taj da moramo kemijat prednje remenice a vems nema kemije i kod vemsa lcd kontroler košta 30e i imaš sve podatke u autu non stop
Zašto morate kemijat prednje remenice?Koliko ja znam MS može radit i sa Hall senzorom pa pretpostavljam da može radit i sa alfinom remenicom, istina megaview je skuplji (150USD), ali je zato MS puno jeftiniji od VEMS-a. sve skupa cca 500 USD, a VEMS je s tim 500eura.Da niko ne pomisli da imam šta protiv VEMS-a, samo koliko ja znam, MS je više user friendly ako sam želiš čeprkat po postavkama.
Ma ne kažem da radi samo na hal, nego i na hall i na senzor radilice, čak može i na senzor bregaste.
ja za sad imam informaciju ms bez kemije nejde na 24v a za sekvenciju bi trebo imat senzor bregaste