Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 139530 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Odg: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.
« Odgovori #705 : Čet 20:57:54 10.11.2011. »
jesi siguran da ju nije pauk digao?  :tres: :tres: :tres: nemoš virovati da se i škode kradu! :joj:

garaza sa kamerama (keine pauk) policija bila, kamere snimak uzet, operativa krece sad od strane policije...

Skode su postale turbo popularne za kradju jer je najnoviji model, TDI, jako dobro se prodaje za djelove kao i u komadu...Slovacka granica je citavih 40min voznje od Beca, vjerojatno ju vec majstori rastavljaju negdje u garazi oko Bratislave, majku im jebem  :tup2:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #706 : Čet 21:00:28 10.11.2011. »
imam inace bi pusil kitu debelu (osobna i vozacaka bili u novcaniki kod mene), papiri od autu su kod mene sta znaci da kasko vrijedi, sad je zajebancija oko toga da izadjem van, narodne novine, nova putovnica koja mi treba hitno tj. jucer sta se kaze i tako...

ma zao mi pored putovnice i 3000kn platio Mont Blanc nove alu nosace, odjelo, ostala garderoba, kljucevi od stana, daljinac od garaze, ma 100 nekih sitnica...ukratko cca 1000-1500€ privatno sam popusio vrijednosti...

najvise mi zal cepova od 75ice od pragova sta mi majstor poslao  :DD:
dobiješ punti list. A za putovnicu je najbolje da ti firma d apotvrdu kako non stop putuješ i da je to prijeko potrbeno za prirodu posla, kaj u tvom slučaju i je. Koliko znam žurni postupak je putovnica u ijeku tjedan dana.
stojadin, milicija edišn

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #707 : Čet 21:01:59 10.11.2011. »
garaza sa kamerama (keine pauk) policija bila, kamere snimak uzet, operativa krece sad od strane policije...

Skode su postale turbo popularne za kradju jer je najnoviji model, TDI, jako dobro se prodaje za djelove kao i u komadu...Slovacka granica je citavih 40min voznje od Beca, vjerojatno ju vec majstori rastavljaju negdje u garazi oko Bratislave, majku im jebem  :tup2:

zamisli kad debili vide one čepove i zapitaju  se "Was ist dies für" i onda uzmu te čepove i pravac u kontenjer sa njima!  :DD:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #708 : Čet 21:30:01 10.11.2011. »
dobiješ punti list. A za putovnicu je najbolje da ti firma d apotvrdu kako non stop putuješ i da je to prijeko potrbeno za prirodu posla, kaj u tvom slučaju i je. Koliko znam žurni postupak je putovnica u ijeku tjedan dana.

mi je dobivamo u roku 2 dana putovnicu, to je deal sa policijom, radjeno 100x vec do sada, sve 5  :good: belosvetska je firma, a i nisam od ucer, znamo sve sta i kako  :nod: :good:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #709 : Čet 21:31:07 10.11.2011. »
zamisli kad debili vide one čepove i zapitaju  se "Was ist dies für" i onda uzmu te čepove i pravac u kontenjer sa njima!  :DD:

to nije austrijanac ukrao: slovak, cigan, bugar, rumos, ex yugovic, turcin itd...

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #710 : Čet 21:33:12 10.11.2011. »
to nije austrijanac ukrao: slovak, cigan, bugar, rumos, ex yugovic, turcin itd...

mamu mu ebem tko god da je...  :tup2: :tup2: :tup2:

Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #711 : Čet 21:36:31 10.11.2011. »
ZeGe table, lopov je iz ex-Yu, još ak veliš da je to XIII. Bezirk
stojadin, milicija edišn

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #712 : Čet 21:40:13 10.11.2011. »
sad bu neki fijat za alfinim znakom uletio kao službenjak ... to ti nebudu ukrali jer ionak nemreju niš dobit za to  :DD: :DD: :DD:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #713 : Čet 21:42:04 10.11.2011. »
sad bu neki fijat za alfinim znakom uletio kao službenjak ... to ti nebudu ukrali jer ionak nemreju niš dobit za to  :DD: :DD: :DD:

bude se pojavili djelovi na alfistima  :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #714 : Čet 21:42:09 10.11.2011. »
da nisi mozda  cepove pragova od 75ica ostavio na vidljivom mjestu pa tu zato ukrali krampinu?

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #715 : Čet 21:43:05 10.11.2011. »
da nisi mozda  cepove pragova od 75ica ostavio na vidljivom mjestu pa tu zato ukrali krampinu?

sutra ujutro kodilak osvane opran, i natočen samo nema čepova  :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #716 : Čet 21:44:43 10.11.2011. »
 :DD: :DD: :DD: :DD: :DD:

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #717 : Čet 23:07:14 10.11.2011. »
strašno  :joj:
CH style

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #718 : Čet 23:12:28 10.11.2011. »

Baš ja s bratom pričam neki dan kako su ove nove Škode jebeno dobra auta za tu paru!
Uzeo bi ju prije bilo kojeg Vw-a...
A tko zna...možda ova od Grdog dođe u Grude za dijelove!   :zvizd:
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Steta Skodicke gdje smo sve bili s njom :tuga:
Streha,bok,kotaci