Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 139487 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Eeeee ovo je gušt ljudi!!! A ne neke F1 podloge i 2 konja ispod guzice...

men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline matayaAR

• 2.0
  • **
Ja možda zasviram trubu, prednje kočnice na renolčeku su mi istrošene, naručio sam ih iz Engleske i stigli su u Maribor, a neznam kad ću po njih, a Alfa još nije gotova, jedino da uzmem C5 pa da tam rentam nekaj.
Jel ide netko za Maribor ovih dana?

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
ajd ja cu biti brutalno iskren kao i obicno  :joj:

dakle doslovno ili zajebavas ili jedes govna...oprostite na izrazu

Maribor - Zagreb je doslovno 50min voznje, ali doslovno...ako sam ja za voziti Grobnik stari moj ja idem po njih u Dubrovnik, a ne u jebeni Maribor jebem ti Maribor, kao da je drugi kontinent

ja ti idem u cetvrtak iz Beca nazad za Zagreb i prolazim taj isti Maribor, ali naravno da ja to pokupim i dopeljam u cetvrtak navecer u ZG nebi se to stiglo montirati do subote navecer na auto i samim tim se odustaje  :D:

moj prijedlog...uzmi taj C5, pokupi Miku, jos kojeg posljednjeg mohikanca (ako ima takvih, jer zalosno je da su dva najaktivnija ujedno i dva najstarija jarca) i dole cemo rentati Punto Cup dobro se izajebavati i kasnije otici na neku cugu i klopu  :good:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Zivio govornik  :sablja: :D:
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
em sam pijan, em mi pun kurac vise filozofa, samo pricaju, a kad treba nema nigdje nikoga, spala knjiga na dva slova moj prijatelju ali to ti sve ionako vec znas ...

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
nagasirani jurišnik  :sablja: :DD:
« Zadnja izmjena: Uto 23:25:42 08.11.2011. Isus »
stojadin, milicija edišn

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Ma btk idemo se provozat sa Punticem malo zajebancije nis ne skodi,poslje pojest i popit nekaj :drink: :sablja: btw ja idem dole sa 330xd :sablja:
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
bem ti sunce jesi haubu nasal  :tup2:
daj to rijesi, prio1 do petka nevecer ili skidaj tu shemsudinovu

330xd pih  :joj: bmw koji nije terenac pa xd, hereza  :joj:  :tres:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Sutra idem po haubu prvo Shemshi armonikasu pokrecim  stojadina,a 330 je sluzbeno vozilo ujedno i sponzorsko :yahoo:
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Sutra idem po haubu prvo Shemshi armonikasu pokrecim  stojadina,a 330 je sluzbeno vozilo ujedno i sponzorsko :yahoo:

ako je sluzbeno onda prolazi pa taman i xd  ;)

jazo uplatu treba napraviti prema Rajmodu ili ga zovi da cemo solarno u nedjelju...nemam token kod sebe da to rijesim iz Beca preko neta

jel i sponzor vozi?

Offline matayaAR

• 2.0
  • **
ajd ja cu biti brutalno iskren kao i obicno  :joj:

dakle doslovno ili zajebavas ili jedes govna...oprostite na izrazu

Maribor - Zagreb je doslovno 50min voznje, ali doslovno...ako sam ja za voziti Grobnik stari moj ja idem po njih u Dubrovnik, a ne u jebeni Maribor jebem ti Maribor, kao da je drugi kontinent

ja ti idem u cetvrtak iz Beca nazad za Zagreb i prolazim taj isti Maribor, ali naravno da ja to pokupim i dopeljam u cetvrtak navecer u ZG nebi se to stiglo montirati do subote navecer na auto i samim tim se odustaje  :D:

moj prijedlog...uzmi taj C5, pokupi Miku, jos kojeg posljednjeg mohikanca (ako ima takvih, jer zalosno je da su dva najaktivnija ujedno i dva najstarija jarca) i dole cemo rentati Punto Cup dobro se izajebavati i kasnije otici na neku cugu i klopu  :good:

ajde molim te grdi smiri malo doživljaje, jel hoćeš da ti citiram post, vjerojatno netrebam jel si najpametniji, napisao sam možda zasviram trubu, radim do 5-6 ovaj tjedan, imam još nekih obaveza doma i možda ne stignem, ne ovisi samo o meni nego i o dečku koji mi je napravio uslugu i preuzeo diskove jel englezi ne šalju u HR. U Hrvatskom riječniku možda ne znači da nejdem. I kaj odmah sereš ak ja nejdem, ak ti to tak puno znači, a prema tvojoj reakciji očito da da, budem išao pa ču ti držati rukicu da ti bude lakše.
Hvala ti na ponudi da mi preuzmeš diskove, jako ljubazno od tebe, izvana ko lički medvjed, a iznutra dobričina.
Napisao sam također da bum išao, ak niš drugo onda sa C5 i rentat ću auto.
« Zadnja izmjena: Sri 00:00:10 09.11.2011. matayaAR »

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
 :truba:
« Zadnja izmjena: Sri 00:27:15 09.11.2011. Grdi »

Offline Mirko

• 3.0
Isa bi i ja rado al otisle pare na djecja kolica, krevetac i jos mali milion stvari za misec dana cu postat tatica
Giulietta GTA 84'
Alfa 75 1.6

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
Isa bi i ja rado al otisle pare na djecja kolica, krevetac i jos mali milion stvari za misec dana cu postat tatica
jebo onda grobnik, smao jednom se prvi put postaje otac  :sablja: :sablja:
stojadin, milicija edišn

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
Tako je...

I samo jednom se postaje i drugi put otac...

i treći...

i...

:ruganje:
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion