Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 113340 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gtzadar

• 2.0
  • **
 :DD: :DD: :DD:..... :sablja:

Offline Sprint

• 2.5
  • **
  • "Sprint i Giulietta"
Pošto sam ode gost ... i nemam još ''pravu alfu'' , a da vozi  :D:

.... bit ću dobar pa neću padat na provokacije ...  :jezik: 

Ajd možda samo malo  :tup2:

:DD: :DD: :DD:

reka bi ti Rudi iz Zadra si to mti je dovoljno da si zarazen virusom :sablja: :zvizd:
"Volim stare alfe i nema mi pomoći!!!!"

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
 :sablja: :sablja: 

Radila je turpija, stejđ uan!!!
Prebrojat ćemo vam kosti na Grobniku svima, a posebno jurišnicima Miki i Grdome!  :sablja: :sablja:
« Zadnja izmjena: Uto 00:48:48 31.05.2011. Fabrizio Giovanardi »
osvetnik  :sablja:

Offline medozd

• 2.0
  • **
  • a biž'
fabrizio, a di je tvoja zmija  :D:

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
Ma prekinuli smo mi davno...
Aaa... sad sam skužio. Moj poskok je ispod kamena. Nije mu još dosta sunčano.  :D:

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
Došle doma šlape za Grobnik. Nabavio sam jedan odličan kompjuterski program koji prema svim karakteristikama staze i prognoziranih vremenskih uvjeta, a s obzirom na postojeću bazu svjetskih proizvođača guma, izračuna najbolje šare, dimenzije, tlak... za svaki kotač posebno. Nije npr. isto na Grobniku kakva je šara i na koliko napumpana prednja desna i recimo zadnja lijeva guma. Studiozno sam, uz pomoć tog programa i prijatelja koji je gumar, došao do ove dobitne kombinacije:

prednja lijeva - Falken
prednja desna - Eurotec
zadnja lijeva - Bridgestone
zadnja desna - Good Year

Malo neobično, ali siguran sam u to da sad imam najbolji setup!  :sablja:
Sutra ide montaža i onda samo gas......
« Zadnja izmjena: Uto 08:24:39 07.06.2011. Fabrizio Giovanardi »

Offline miro

• 2.5
  • **
Došle doma šlape za Grobnik. Nabavio sam jedan odličan kompjuterski program koji prema svim karakteristikama staze i prognoziranih vremenskih uvjeta, a s obzirom na postojeću bazu svjetskih proizvođača guma, izračuna najbolje šare, dimenzije, tlak... za svaki kotač posebno. Nije npr. isto na Grobniku kakva je šara i na koliko napumpana prednja desna i recimo zadnja lijeva guma. Studiozno sam, uz pomoć tog programa i prijatelja koji je gumar, došao do ove dobitne kombinacije:

prednja lijeva - Falken
predja desna - Eurotec
zadnja desna - Good Year

:bravo: :bravo: :super:

daj mi molin te pošalji podatke za 145icu dizel, može i na PP

:DD: :DD: :DD:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
vi ko da formule vozite  :tres:

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
vi ko da formule vozite  :tres:
nemoj tako zeko meni je izračuno program pr.lj dotrajal pr.d čeleston a zadnje ne osete ;)
samo te gas može spasit?

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v

prednja lijeva - Falken
predja desna - Eurotec
zadnja desna - Good Year

Jadni roditelji  :DD: :DD: :DD: :joj:
Streha,bok,kotaci

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
I meni je prvo izbacio wireless (to su one kad već žice ispadnu van) i plasticoon, ali sam onda programu povukao update pa napravio refresh. Daj probaj Tomo!  :sablja:

Ako netko hoće, pošaljite mi na PP upit sa što više podataka pa ću vam reći što se preporuča. Može se staviti i uvjet da budu sve 4 od istog proizvođača, može i 2+2 itd... Ja sam sebi složio ovako jer je to 93,7% najbliže idealnoj verziji. Ostalo mi je ipak bilo preskupo.  :tres:

Jadni roditelji  :DD: :DD: :DD: :joj:

Naučili su se već. Prvih 20-ak godina je bilo malo problema, a sad ne osete više!  :sablja: :yahoo:
« Zadnja izmjena: Uto 08:27:32 07.06.2011. Fabrizio Giovanardi »

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM

prednja lijeva - Falken
predja desna - Eurotec
zadnja desna - Good Year

a jel ti izbacio program da ubaciš zračnicu na pr.d :bravo: :DD: :good: :finger:
samo te gas može spasit?

Offline Dr. Fabi

• 2.5
  • **
Prednja desna ide puna guma, a na prednju lijevu može ići i "šlauhlos" zračnica.  :nod:
« Zadnja izmjena: Uto 08:28:02 07.06.2011. Fabrizio Giovanardi »

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Ja Grdom napunio roll cage sa olovom da nebu decec prebrz  :zvizd: i moram napravit sabotazu na getribi barem tri brzine iste :DD: :DD: :DD:
Streha,bok,kotaci

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
Ja Grdom napunio roll cage sa olovom da nebu decec prebrz  :zvizd: i moram napravit sabotazu na getribi barem tri brzine iste :DD: :DD: :DD:
ma zavari mu pod pedalu gasa neku cjev od 2cm i gas da nebu jurco u prazno :nod: ;) :sablja:
samo te gas može spasit?