Autor Tema: grobnik/brdo---oštrenje sablje i predgrobnička i brđanska groznica.  (Posjeta: 113500 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
mislim da prilikom ove izjave nisi uzeo sve parametre u obzir...kao npr zamisli da ja dodjem zrentat ju...jel bi dosla do zagrebackog  :sablja:  :D: ma daj kakvo rentanje napravi neku kramu za rentati a ne svoj auto rentat  :tup: :D:

recimo neku bijelu GT  :D: :zvizd:
stojadin, milicija edišn

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
zato sam i rekao da sam ja u autu, onda nije problem, krame se ne rentaju jer to nitko nebi ni uzeo i jos pri tome platio...rentanje je bilo vise figurativno ali da smo ja i Mika imali takvih ideja, jesmo  :nod:

a sta radi Ron Simons na ringu, renta 75ice koje su u banani u usporedi sa nasima pa finu lovu dize + sve ti platis...ostavlja se i kaucija za slucaj da spizdis auto itd...

ovi lotusi kaucija je 5000EUR pa ga sad ti razbij  :D:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Zadnja izmjena: Pet 16:18:42 05.11.2010. Grdi »

ijuric

• Gost
uzas sad sam to procitala uzas uzas...nemam rijeci...decki nemojte se naganjat di ne treba i preko granice...ovo je horor  :tuga: :tuga:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce

jebi ga, on i Dado se naganjali i eto ti ga  :tuga:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
djabe i talent i sve pare svijeta. svakome se moze desit ali najmanje njemu. to je kao da se enolog ubije od vina  da nemre hodat.

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Steta kaj se to dogodilo ljudi ga stavili na giljotinu,a neznaju razlog ove strasne nesrece,svi su generali nakon bitke moglo se desiti svakome.
Streha,bok,kotaci

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
jazo jesi bio na grobniku :82:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
Pa šta je bilo???

Bez obzira na brzinu, nešto se moralo dogodit da auto onako izleti...
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Mislim da se on upalio prije izljetanja nije Marin od jucer da ga neko malo dotakne i da leti van pogotovo s boka
Streha,bok,kotaci

ijuric

• Gost
pogledala snimku nadzorne kamere...fakat je iz daljine al se ne vidi nikakav udar samo momentalna buktinja...ja se samo nadam da je ta mala poginula prije nego je pocela gorit...uzasna smrt

hicki

• Gost
Morala mu je puknut kakva cijev od benzina a motor iza ledja i trenutno se zapalio pa onda izletio ne vjerujem da je Colak samo tako izgubio kontrolu malo je on bolji sofer.Steta mladog zivota.

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Steta otisao jedan mladi zivot,a i ova rekonstrukcija je kriva ostecen je prednji ljevi kotac na Nissanu ovi novinari su katastrofa,svaki tjera vodu na svoj mlin
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
ma to je bila rekonstrukcija dok se jos nije znalo imas snimke nesrece sa nadzornih itd. itd.

sve u svemu Mika isti kurac se na tocno istome mjestu mogao desiti i meni i tebi kad smo onda jurili prema Istri u 4. mjesecu, preticanje po desnoj i obilazenje onog sporijeg vozila, jebi ga to je sudbina.
Cinjenica je da su decki postupili neodgovorno, postojalo je rivalstvo izmedju njih dva tipa "cija kitica veca" i eto kako je uzasno zavrsilo, klinka od 20g. zavrsila zivot  :tuga:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
Tocno onaj silazak je jebeno neravan znaju jedino njih dvojica kaj se desilo
Streha,bok,kotaci