Ajmo jedan kratki rezime Grobnika
Cim smo krenuli puka nam je gumeni nosac zadnjeg lonca pa je usljed velike brzine priko rupa za posljedicu toga pukla ispusna grana
To smo uspili nekako skrpat u lokalnog majstora sa starom limenkom i komadom zice pa nastavili dalje medjutim problem se vratija jako brzo........
.......i pojavija jos jedan za kojeg nam je tribalo dosta vrimena da ga ustanovimo
Zadnji amortizer se razvida pa je i to rjeseno da bi uz velika kasnjenja u 14.30h ipak izasli na stazu......i izgubili prednje livo kolo u trecem krugu......
Pa je i to sanirano na samoj stazi i nastavili dalje,ali ne zadugo jel je nakon samo jednog odvozenog kruga neko izletija pa se opet cekalo da bi prid sam kraj Franc pokusa napravit neko vrime,al je ima samo jedan krug jer je opet neko izletija.......
Sve zajedno smo uspili odvozit 4 kruga i mogu rec da auto sa totalno razvaljenom ispusnom granom (bar je 30% slabije isla) moglo ic jako blizu 1.55 da smo imali sansu
Auto ima gripa da to nije normalno,ja i Fanc smo ostali sokirani vec u prvom zavoju,pogotovo ja kao suvozac jer u trkacoj skoljci imas posla da se odupres G silama koje po mojoj procjeni i iskustvima po prijasnjim mjerenjima idu i do 1.5G
Ovaj auto kad ga zavrsim ide ispod 1.50 bez problema i ja 100% stojim iza toga