Autor Tema: Cilindar kvačila  (Posjeta: 1921 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MarinRi

• Gost
Cilindar kvačila
« : Ned 17:12:22 26.04.2009. »
Trebam pomoć, krenuh jučer zamijeniti cilindar kvačila (glavni, kraj glavnog kočionog) na mojoj 75-ici. Problem, imbusi koji ga drže iznutra su malo pojedeni i zapečeni, kako da dođem do njih da ih mogu s nekom polugom otpustiti? Mogu li skidanjem kompletnog dijela na kojem se drže oba cilindra i servo od kočnica?  :hm:

Uzzy

• Gost
Odg: Cilindar kvačila
« Odgovori #1 : Ned 17:46:27 26.04.2009. »
Da,ceka te skidanje kompletnog nosaca servo bubnja  :joj:

MarinRi

• Gost
« Odgovori #2 : Ned 19:14:10 26.04.2009. »
Hvala, huh  :tres:

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #3 : Pon 20:51:03 27.04.2009. »
Najjednostavnije je da skines teleskom sa volanom sa sve ablenderom,iz kabine odvijes pet matica(navrtki) m8,pa sa sve pedalama i glavnim kocionim cupas iz motornog prostora,odvijes sraf sto drzi pedale i pedale ostaju u kabinskom delu ne izvlacis ih skroz,pa tek onda odvijas cilindar kvacila

kad to sve raskacis,ubaci postojece srafove i zavari ih,a na cilindru kvacila razbusi rupe i stavi najobicnije navrke,tako da na sledecem skidanju posle par godina ne moras isto rasturati,nego samo cilindar

Zelim ti uspesan rad!!!

MarinRi

• Gost
« Odgovori #4 : Uto 19:02:15 28.04.2009. »
Hvala Ljube, tako nešto sam i skontao da ću napraviti jer ionako vadim sve iz auta van da vidim ima li gdje rđe pa da to rješavam polako, ali kako radim po cijeli dan, vikendima samo stignem raditi po Alfi, tako da sad čekam ovaj vikend i nadam se lijepom vremenu  :nod:

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #5 : Sub 08:31:16 02.05.2009. »
ima fazon da se odvije sa tri dugacka nastavka gedore i zglob na kraju

skine se poklopac sto je levo od volana,obicno je to rupa za sitnice,pa tuda kroz kablove progurati i odvijati

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #6 : Sub 15:17:59 02.05.2009. »
i meni su popucale gumice u cilindru za kvacilo..morao sam skinut komplet instrument tablu,ali nije to problem (bar meni ne)danas sam bas mijenjao sat u svojoj 75-ici i to sam odradio za nekih 20 minuta onako hladno i bez nerviranja... :cafe:

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #7 : Sub 15:19:16 02.05.2009. »
mislim brzinomjer ne onaj sat u sto pokazuje koliko je sati naravno... ;)