Autor Tema: novi clan  (Posjeta: 3485 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rogi75ri

• 3.0
Odg: novi clan
« Odgovori #15 : Sub 12:52:15 18.04.2009. »
nebi dizela,jer bi ubacio ovaj moj motor,a i da oću,imam onu dizelku za 300kn ako baš oću...
CH style

Offline giulia gt

• 2.5
  • **
  • "frgazer power"
« Odgovori #16 : Sub 12:53:32 18.04.2009. »
pa nece se valjda cadzarom voziti,to je skoro ko da kupis golfa. :DD:
"power is nothing without torque"

evoluzione

• Gost
« Odgovori #17 : Sub 12:59:03 18.04.2009. »
pa nece se valjda cadzarom voziti,to je skoro ko da kupis golfa. :DD:

reci što oćeš al ja san siguran da se niko nebi bunija protiv one bivše od marca  :nod: :nod:
« Zadnja izmjena: Sub 13:02:24 18.04.2009. evoluzione »

Offline giulia gt

• 2.5
  • **
  • "frgazer power"
« Odgovori #18 : Sub 13:18:30 18.04.2009. »
naravno da nebi,al zato jer bi napravio to sto radi grdi.

evoluzione

• Gost
« Odgovori #19 : Sub 13:34:16 18.04.2009. »
naravno da nebi,al zato jer bi napravio to sto radi grdi.

;) ;)

Offline giulia gt

• 2.5
  • **
  • "frgazer power"
« Odgovori #20 : Sub 13:37:01 18.04.2009. »
vidis to je i alfa planrala,napravila dizela da imaju ljudi u ceg stavljat v6 kad ga razbiju,taman pasu nosaci. :DD: :DD:

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #21 : Pon 14:17:39 20.04.2009. »
vidis to je i alfa planrala,napravila dizela da imaju ljudi u ceg stavljat v6 kad ga razbiju,taman pasu nosaci. :DD: :DD:

pa ja sam i dizelku slupao pa sam prebacio motor u 1.8 sasiju..preprave se nocaci nije to valjda problem...isjeces mjesta gdje lezu nosaci i u jedne sasije i u druge.nabacis odgovarajuce limove na nosace od dizel motora one limove koje si izrezao sa dizel sasije.spustis motor sa namontiranim nosacima na koji su vec postavljeni limovi sa dizel sasije i onda aparat za varenje..prije varenja samo stegnes kardan na motor i treci nosac kod zvona dole na podu pa da vidis...

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #22 : Pon 14:20:51 20.04.2009. »
Ima jedna 75 u mojoj blizini, plava, stoji dugo na istom mjestu, čuo sam da je diesel i navodno ispravna. Nisam išao gledati jer mene ne zanima baš, ali evo mogu se provozati ovih dana i vidjeti kakav je motor i ostalo na njoj, pa javim.

ajd pogledaj molim te jel ispravan motor...  :good:
pa ako bude dobar javicu se kad budem dolazio u Pozegu da pogledamo javi i kakva je sasija...
dolazicu iduci tjedan u Pozegu

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #23 : Uto 09:21:37 21.04.2009. »
Nisam bio još kod tipa, ali je navodno na motoru skinuta glava i ima hrpu novih dijelova, jer ga je čovjek mislio raditi. Ostatak auta je stradao jer je degenerik (kad moram tako reći) stavio neki drugi auto njoj na krov. Danas ću probati otići do njega i vidjeti što se da spasiti, pa se javim.

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #24 : Uto 20:34:41 21.04.2009. »
Nisam bio još kod tipa, ali je navodno na motoru skinuta glava i ima hrpu novih dijelova, jer ga je čovjek mislio raditi. Ostatak auta je stradao jer je degenerik (kad moram tako reći) stavio neki drugi auto njoj na krov. Danas ću probati otići do njega i vidjeti što se da spasiti, pa se javim.

oni unistavaju ono sto bi mi i platili logicno....ja sam mislio radit motor pred zimu pa bi uzeo i nove dijelove mozda i motor cekam Ery-a da mi javi cjene nekih dijelova...samo imaju dvije vrste 2.0 td motora pa neznam koji je taj ali nije ni bitno uzeo bih svakako ako je razumna cijena...i treba mi servo letva hitno..imam obicnu nije normalno za vozit...jer je tezak dizel motor..i da neispravna mi je i ac pumpa to mi je bas najhitnije...mislim da ce tu biti potencijala za mene...d

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #25 : Pon 12:58:31 27.04.2009. »
Nisa stigao puno, ali zvao sam čovjeka na tel. Ukratko, ima gotovo kompletan motor (bez glave), ima nove zapakovane karike i brtve, htio je slagati motor. Limarije mu je ostao dio, morao bi otići vidjeti, letvu mislim da ima isto...evo ti broj za slučaj da ja ne stignem ovih dana do njega; 0959157885, reci samo da ti je Nikola dao br

dexi_89@hotmail.com

• Gost
« Odgovori #26 : Pon 18:03:24 27.04.2009. »
Nisa stigao puno, ali zvao sam čovjeka na tel. Ukratko, ima gotovo kompletan motor (bez glave), ima nove zapakovane karike i brtve, htio je slagati motor. Limarije mu je ostao dio, morao bi otići vidjeti, letvu mislim da ima isto...evo ti broj za slučaj da ja ne stignem ovih dana do njega; 0959157885, reci samo da ti je Nikola dao br

ok hvala... :nod: