evo stigoh i ja kuci,posle dosadnih 10-ak dana na moru sa porodicom,bela zver je polozia test udobnosti i buke,motor je sluzio odlicno,da je jaci bilo bi bolje
prosecna potrosnja plina je bila 13.5L a ulja (selenia racing) 0.5L na oko 1200km,jos jednom je potvrdjeno da je dobar auto
kad smo krenuli kuci posto sam isao u pratnji svastike sa citroen xsara,pre puta se zalila na kvacilo da joj ostane stisnuta pedala i zamenu joj sajlu u servisu,ta ista sajla je otkazala na 50m od apartmana
ceo sat sam se jebavao,na pedali je rupa kroz koji prolazi stift a na sajli su usice plasticne kao i stift koji je plastican e taj stift je pukao i kraj,na srecu rano je jutro pa nije bilo mnogo vrucina oko 30*
mehanizam samostelujuci na sajli,kad sam nekako namestio na pedalu gde sam izvadio zalomak plasticnog stifta zavio sraf M8,nece mehanizam da se vrati i da mogu polugu da zakacim na viljusku,na srecu pojavi se neki lik i komsiluka,od drugog komsije pozamimo dizalicu da ne vadimo sve stvari i jedva nekako se sve namesti
i isprljam novu belu majicu,jer sam i lezao na patosnici ispod auto