Autor Tema: ljubetova plinska makina  (Posjeta: 102679 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rogi75ri

• 3.0
Odg: ljubetova plinska makina
« Odgovori #435 : Sub 10:48:33 25.06.2011. »
ja ću imat od sljedeće registracije  :zvizd: :zloco: :zloco: :D: :D: :D:
CH style

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #436 : Sub 12:06:15 25.06.2011. »
:tuga: ja nemam 50%

ima nas još ja nemam ni 5 % a kamoli 50  :DD:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Rusty

• 3.0
  • smoke me a kipper, i'll be back for breakfast!
« Odgovori #437 : Sub 12:11:33 25.06.2011. »
ja ću imat od sljedeće registracije  :zvizd: :zloco: :zloco: :D: :D: :D:

Tužit ću te da znaš  :sablja: ako nemam ja nećeš ni ti imat  :ruganje:
zlikovci me pitaju di sam kupio kočiju jer konji mi pucaju gromove iz očiju

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #438 : Sub 12:14:58 25.06.2011. »
Tužit ću te da znaš  :sablja: ako nemam ja nećeš ni ti imat  :ruganje:

:finger: :finger: aj pjesak krcat  :ruganje: :ruganje:
CH style

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #439 : Sub 12:16:22 25.06.2011. »
 :shock: :shock: :shock: :shock:   :idea:  :nod: :kidam:
« Zadnja izmjena: Sub 12:16:58 25.06.2011. Rusty »

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #440 : Sub 22:57:59 25.06.2011. »
radovi napreduju,danas sam nabavio azmafon za isolaciju i jos neke sitnice

od limarije je ostao samo zadnji desni dzep i da pocne zastiticivanje diht masom i ostalom hemijom

rezervni tocak sam mislio da okrpim ali nije bilo svrhe,suvise je truo,pa sam otisao na otpad kod nasih Surcinaca i sa 33-ojke isecem sa delom patosa i upasujem na mesto postojeceg

stari sam skinuo na punktovima i tako ovaj spakovao,evo jedna vecerasnja slika

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #441 : Sub 23:01:42 25.06.2011. »
 :hm: dobra ideja, a se jebo radit zakrpe  :joj:

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #442 : Ned 07:17:05 26.06.2011. »
:hm: dobra ideja, a se jebo radit zakrpe  :joj:

ha,ha,sad sam prelistao tvoje slike,i vidim da boluju od iste bolesti i ja sam probao okrpiti tocak ali sam brzo odustao,za 10e se nije isplatilo zajebavati se,ona podkrila na sasiji i nosacima watt spona,sve isto sam uradio

glavni komentar ukucana je bio,e sad mozes i na dva tocka da vozis kad si toliko ojacao karoseriju

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #443 : Ned 22:37:10 26.06.2011. »
nervira me kad ne mogu sve da odradim kako treba,a delimicno je samo gubljenje vremena,pa sam odlucio kad je vec sve povadjeno da se sve odradi kako dolikuje

ne nije na prodaju niti ce biti,ja u tom autu svaki dan vozim decu i sve mora biti u full-u

pocetkom iduceg meseca idem na godisnji u CG i trudim se da se osecamo tokom puta kao u novom autu,tapacira se nebo i daska,sedista remontovana...

izmestena posuda za hidro rucnu

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #444 : Uto 23:31:35 28.06.2011. »
evo danasnjih radova,sajtne i rubovi prvo ofarbani osnovnom bojom sa unutrasnje strane pa onda izvoskirano,u konzervu od zastite naspem razredjenu osnovnu boju i crevo ugurao u sajtnu i vrti i polako duvam sa pistoljem za zastitu

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #445 : Uto 23:36:52 28.06.2011. »
ale ljube jel ga i ti rovariš  :D:

:good:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #446 : Uto 23:38:57 28.06.2011. »
dobra garaza

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #447 : Sri 00:38:01 29.06.2011. »
jeste ali mi zato yugo kisne,pored alfe stoji dedina tavria ali je sad na yugovom mestu a yugo se ne gasi,1000km za mesec dana po lokalu

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #448 : Ned 10:56:41 03.07.2011. »
polako se privodi kraju,juce provozana zver i dopunjena sa plinom

resena el pumpa da se ne cuje,usrafio sam je direktno za patos i zvuk je kao da neko brusi patos,a onda preko originalnog nosaca od 33-ojke se isece komad gde dodje selna koja je drzi i u sirini selne nosac silen blokcica koje nisam mogao da odvijem,odsecem kuciste i zavarim dve sajbnice kros koje sam usrafio za patos,ne bas na mesto fabricke ali blizu

ide mi dosta tesko volan,moracu malo da popustim letvu,mada se i otima po putu,ko zna kako to sad sve stoji,ali za razliko od spustenog yuga kojeg teram svo ovo vreme,osetno je alfa tvrdja,tu bi napred resio problem jedino opruge preko prednjih amortizera,coilover sa stelujucom platformom

to cu u saradnji sa nasim drugarom Goranom sto radi amortizere,od opel corse odgovaraju duzinski,veci je silen blok dole sto ide na viljusku ali se mora praviti usice od L profila,sto i nije problem

to cu resavati u hodu,samo da nadjem opruge koje bi mogle preko amortizera a da nisu presiroke i da ne udaraju u gornju viljusku,mada i viljusku mogu drugu da na pravim od debelozidnih cevi,imam napravljen alat za savijanje cevi za tende,sto smo nekad pravili nastresnicu za parking,ako budem uspeo da savijem dovoljno na duzini od 30-ak cm

ili da nabavim drugu garnituru fabrickih pa da ih kopam i prosirujem rupu pa ojacam

tapacirano nebo u belu eko kozu,mada je to bilo i ranije ali nije ispalo dobro,danas cu verovatno i volan presvuci

prevezao sam neke senzore nivao tecnosti,uzeo sam posudu antifriza od 33-ojek,misleci da ce stati,jer je moja napukla,ali od toga odgovara samo senzor,koji je kraci i registruje kontra od 75-ice,pali mi signal kad je puna posuda i onda cu to resio sa jednim releom koji mora kontra sa oznakom 87b,moram ga potraziti treba da ga imam negde

muzika povezana i cuje se fenomenalno,elipse u vratima i 10'' na dasci su preko pojacala a u zadnjim vratima su 13cm i visokotonci na dasci su direktno sa cd-a,jedino napred vezati neki visokotonac,malo jace pojacalo i to je to

sipao sam selenia racing i stavim filter koji je za razne alfine modele i desava mi se da ostane upaljena lampica od pritiska na prvom paljenju i kad ugasim i ponovo upalim nista,bio mi je filter od lade i nije pravio problem,sto znaci da ide sa ventilom

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #449 : Sri 21:29:08 06.07.2011. »
danas stigla posuda za antifriz i vodena pumpa

i kad sam sve namestio i dok je radio u mestu,kako sam dao gas a ono sukne beo dim i mirisi na antifriz,sve normalno ne fali tecnosti,ulje ok

sta se tu desilo nemam poima,jedino ako sam nasuo antifriza u usis,posto mi je bio skinut filter,svasta je moguce