bio sam pisao u chatu...
gepek izgleda zdrav,ono ima hrđe ali ništa strašno,hrđa izbija kroz boju na 6-7 mjesta,od toga 2-3 veče fleke,trulo ispod zadnje šajbe,nešta oko mjenjača nevalja,kaže da je zaribao ležaj na zadnjem zvonu pa ga je okrenilo,nemam pojma o čemu se radi točno,unutra presvlake a sjedala kolko sam vidio loše stanje...ništa što se nemože rješit ali košta,a ja nemam di radit ju,na registraciju bi išla poslje zime a nemam ju di kroz zimu ostavit....a možda ju i uzmem pred kraj sljedečeg tjedna,moram vidit kako stojim sa lovom i oče ostat za sredit ju za registraciju
motor je 1.8 i unutra je,ali u prometnoj piše 100kw,model je 2.0 i iza ima original znak 2.0 tako da mi nije jasno o čemu se radi...štopovi i branici bi trebali bit s1 a gledao sam gepek i sve izgleda kao da je iz tvornice došla sa debelim štopovima,isto tako on kaže da je njegov ujak naručio 77'' debele štopove i plastične branike jer mu se krom nije sviđao...
mene najviše brine šta se nalazi ispod boje,90ka je imala isto tako par fleka pa kad sam krenio gulit boju ispod nije bio lim nego čista hrđa,na haubi popucala boja na nekih 20-30cm2,pitaj boga kolko je kita ispod
ima jedna 75 u osijeku,1.8 stanje tvornica...možda bi te to zanimalo,stoji neregistrirana par mjeseci moram pitat jel bi se prodavala i kolko €