0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bez uvrede al pričaš gluposti
Malo se vratit na temu :)) Jel ona za milju € od nekog s foruma ili su samo slike prisutne?
nema uvrede! svak ima svoje mišljenje i nebi bilo dobro da nije tako!ja i prijatelj 2000 godine smo dobili đabe julku s1 sa 1.8 carb, pitam se bili ti ju danas netko dao đabe?2.4 75 mi se nudila za 1000 kn brtva glave bila otišla,frend kupio 2.0 ts a za 400 kn! a dal to postoji još i danas? evo samo nešto ti si prodao dizelicu bez tehničkog za koliko 10 tkn? zašto ju nisi prodao za 200 eura ako ne vridi više?
i evo..opet pričaš gluposti..bez uvrede...dizelica za razliku od ovih napuhanih iz oglasa poluispravnih je bila ispravna...nemoj mješat...i motor je bio odličan i lak i gume nove...nemoj baš gluposti pričat...evo, da završimo imaš mišljenje..ne slažem se s njim, al čisto da ne ulazimo u daljnje rasprave
Ja sam je išao gledat negdje u 8-9 mjesecu prošle godine,poslikao sam ju naknadno,a znam da sam i negdje napisao detaljno o njoj,po meni se isplati
A i izgleda tako dala bi se spasit...A kakva je ispod,i oko muldi,jel se da pokrenut? A to detaljno u ovoj temi ili negdje na papiru ako nađeš zamolio bi te da objaviš tu...ako nije problem...
Marko uhvati se ti one što je blizu tebe! za ovu u zg moraš platit šlepu bar 300 eura, spusti ti susjedu nju za 200 eura i na isto te dođe!
sad se i dobri auti dugo prodaju jer ljudi nemaju love za nis.Ja nemrem haubu od 145 za 250kn prodat! Pazi neostecenu haubu nemres za sicu prodat, a zamjenu za sutu i za tacke bez jedne drske necu Uz to Alfi se ljudi klone ko vrag od tamjana, a imaju misljenje da su stare alfe jos gore od novih i da ako se nove ( nova alfa im je 156 iz 2000), da kakve su tek 20+ godina stare krame i u glavi imaju sliku sudke stare dve godine koja ima trulezi di god pogledas.