0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bio, vidio i nije me oduševio baš. Limarijski bi bio podnošljiv, ali za tu cijenu morao bi imati doooobre alu felge, morao bi moći upaliti odmah i bez grešaka i ne bi smio imati polomljeni retrovizor i slične gluposti. Razmjerno je očuvan, no kako znam da je Mrav sve što je ikada vozio a vozio ih je sve dok su bile friško kod njega, vozio isključivo na gazelin a ne na benzin (bačva 200 litara = 500 kn) i u pravilu su od toga radi preranih detoniranja najebali svi motori više ili manje. Lik koji mu čuva "skladište" najradije bi ju prodao "ispod stola" za razliku para koliko mu Mrav nije platio plaću. Tko mu dođe sa 200 €ura, i s kutijom alata, može skupit krša koliko ga volja. Od svih 75'ica koje su tamo ne da se sakupit jedna kako treba. Ima 2 komada 2.0 carb u upitnom stanju, 3 ili 4 td-a dbije 1.6 carb, jednu u raspadu, i ima samo jednu Giuliettu 1.6 carb, gnjilu ispod prednje šajbe, ali je auto serije 1, godište mi se čini ili 1980 ili 1979. Ostalo je groblje sve. Niti jedna druga Alfa ne zaslužuje pozornost, jer od njih teško složit bilo kakav auto i po mojem izračunu tamo nema 400 auta nego svega stotinjak, a od toga na hrpi najviše ima Lancia Thema oko 8, Alfi 164 oko 12 i Fiata Croma. Ima i nekih 33ca, Fiata Tipo i more onih Fiata Regata koje nitko ni ispravne za 100 kn neće. Veli lik da mu braća cigani redovito sranja rade a zapalili su mu i Porschea 928 koji je tamo stajao. Uglavnom sele ga uskoro, ili će sam ili će ekipa sa grajferima doć to pobrat pa na CIOS, jer svega 10-ak auta liči na nešto što bi na licitaciji moglo postić više od 3000 kn.