proveri onaj komp sto ide iznad kasete,probaj njega da zamenis,meni je tu crko od svetla kabine,do njega ide signal i dalje se gubi
kod vecine koje sam gledao je dva mala a kod mene je jedan veliki,i dzekovi se ne gadjaju,mozda zato sto je moj model za domace trziste kupljen nov u Sloveniji,a svi ostali su iz uvoza kod kojih sam gledao
nisam ga otvarao nego jednostavno prevezao sa dovodnog signala preko relea za svaka vrata jedan relej i jedino tako,cak sam imao problem dok je radilo,kad palim alarm moram da sacekam da se sve pogasi da bi zakljucao jer signalizira kao da su otvorena vrata,jer koristim signal svetla bez obzira koja su vrata otvorena
meni se desavalo posle par uzastopnih verglanja kad padne napon da ostanu neke lampice da blinkaju,ili se desavalo da ostane lampica od akumulatora da sija i ne gasi se a normalno puni
mozda bi trebao skinuti tablu i sve dzekove izdrndati i naspricati,meni je glavni sa bobine izgoreo na dzeku i jednostavno auto nije hteo da radi kako treba,trza i trese na leru,sad sam taj signal iskoristio za relej a sa akumulatora doveo zdravih 12.5v na akumulator a do sad je bilo ispod 12v,cak i kad radi auto na bobini bude oko 11.8v a na akumulatoru 14.2v,i gle cuda smirio se obrtomer auto mirnije radi a imam i utisak da bolje ide ili se tripujem