Autor Tema: popravak ARC light show  (Posjeta: 17612 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: popravak ARC light show
« Odgovori #90 : Čet 01:15:14 27.10.2011. »
cekaj , nista ti ne radi na arcu?

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #91 : Čet 01:20:29 27.10.2011. »
radi mi samo signalna lampica za migavce i sat, ostalo je mrtvo.  :truba:
Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #92 : Čet 09:36:02 27.10.2011. »
imam ja dva ARC pa mozes dobiti jedan ako ti treba (jedan benzinki, jedan disel), to meni apsolutno smeta i svjetli bezveze

problem se rijesi tako da se to izbaci van i metnu se trkace cukice  :DD:

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #93 : Čet 13:24:55 27.10.2011. »
imam ja dva ARC pa mozes dobiti jedan ako ti treba (jedan benzinki, jedan disel), to meni apsolutno smeta i svjetli bezveze

tako je  :good:

Offline kilson

• 3.0
  • Fuck me I'm famous!
    • ARCS
« Odgovori #94 : Čet 19:19:20 27.10.2011. »

Tacno, nego dok ne metnem trkace chukice, zeleo bih da resim taj alternateur.  :nod: Imam i ja dva + jedan koji je u kolima - bice da je neki problem do instalacije...
Alfaholics CC
German wheel source :lol:

Offline ljube-kugla

• 3.0
« Odgovori #95 : Sub 11:00:27 29.10.2011. »
proveri onaj komp sto ide iznad kasete,probaj njega da zamenis,meni je tu crko od svetla kabine,do njega ide signal i dalje se gubi

kod vecine koje sam gledao je dva mala a kod mene je jedan veliki,i dzekovi se ne gadjaju,mozda zato sto je moj model za domace trziste kupljen nov u Sloveniji,a svi ostali su iz uvoza kod kojih sam gledao

nisam ga otvarao nego jednostavno prevezao sa dovodnog signala preko relea za svaka vrata jedan relej i jedino tako,cak sam imao problem dok je radilo,kad palim alarm moram da sacekam da se sve pogasi da bi zakljucao jer signalizira kao da su otvorena vrata,jer koristim signal svetla bez obzira koja su vrata otvorena

meni se desavalo posle par uzastopnih verglanja kad padne napon da ostanu neke lampice da blinkaju,ili se desavalo da ostane lampica od akumulatora da sija i ne gasi se a normalno puni

mozda bi trebao skinuti tablu i sve dzekove izdrndati i naspricati,meni je glavni sa bobine izgoreo na dzeku i jednostavno auto nije hteo da radi kako treba,trza i trese na leru,sad sam taj signal iskoristio za relej a sa akumulatora doveo zdravih 12.5v na akumulator a do sad je bilo ispod 12v,cak i kad radi auto na bobini bude oko 11.8v a na akumulatoru 14.2v,i gle cuda smirio se obrtomer auto mirnije radi a imam i utisak da bolje ide ili se tripujem