Evo turbo radi ka crnac prijatelju. Otišao mudri u privatnike i sada nema više zajebancije

Alfa se vozi 2 puta mjesečno. Nisam ništa radio na njoj planiram ovih dana. Napravio sam je ono zadnje što sam radio nekako da puni oko 1,1 bar i išao auto bolesno. Sada sam nedavno vratio u normalu bilo me strah da nešto ne blekne na njoj ili da ne bleknem ja negdje s njom, ali sada mi je stalno baca u safe, tako da ne puni ni 0,65, nego 0,3. Imam jedan video kako vrti guzicu na 1,1 bar. Ko ringišpil ljudi moji. Ubacit ću ga jedan dan kad stignem.
Ono što me iskreno najviše mući na njoj je kad stoji većinom duže i kad je upalim dimi strava jedno minutu dok ne izbaci ulje iz cilindara. Moja je prepostavka da su gumice ventila prilično u banani i da one propuste dok stoji tako duže. To sam mogao promjeniti kad sam radio glavu, a nisam, bibor

Bit će ovih dana kad se uhvati vremena izgleda opet glavu gore.
Dalje, raspitujem se malo o ubacivanju neke manual boost kontrole, ne vrijedi se drkat s ovim puni ne puni.
Napisat ću sve ovdje pošto nisam puno po forumu...
Tražim i dalje distance, barem za nazad oko 20 mm ili 25, tražim i dalje mlaznicu lijevu za pranje farova (Mika mi dao jednu, ali takvu već imam, može i zamjena lijeve za desnu :))
Mogu povoljno riješit Selenie ako netko bude trebao.
I da, što se ove slike tiće, to sam u pretprošlu nedjelju bio na bazenima tamo di smo imali susret, sviđa mi se kako ju je tip uslikao i komentar mi se siđa još više
Pozdrav i