Turbina mi dakle ne puni kada je sve spojeno po p.s-u. Danas sam probao slijedeće: Prebacio sam pierburg sa qv-a, s tim da sam i crijeva prebacio sa njega i spojio ih onako kako je na njemu bilo spojeno - puni do 1,8 auto ide brutalno, ali nisam se usudio baš previše tako. E sad nije mi jasno kako se čovjek tako vozio a da mu nije motor bleknio, ali mi je jasno zašto je Tomislavu i meni pričao kad smo došli po auto da auto ubija i da ide 240

Ugl. kada sam spojio crijeva kako treba, opet ništa, ne puni ni malo. Pošto mi auto radio nemirno i nisam mogao uštimati ler provjerio sam ventil lera i vidio da ne radi uopće, stavio drugi, puno bolje auto radi, iako i sada koji put promaši i malo počne dizati ler pa smiri. Probam opet, ne puni ni malo. Probao sam i drugu centralu ubost, opet isto.
Ovako znači, auto mi ne puni i troši abnormalno 20l goriva na 90 km i to bez da je gas nešto puno u podu, malo sam stisnuo samo ovo kad probam dal puni, a ima tu i otvorene vožnje 50%, znači 5. i 80 lagano. Trošio je nenormalno i prije, ali ovo sada više nije za vozit.
Paljenje na 9 stupnjeva od GMT (da ponovimo gradivo - namjestim timing gun na 9 i gledam oznaku P da se poklopi ili na 0 i gledam na oznaku F dođe na isto)
Ostaje mi jedino ideja da negdje vuče falš pa da zato troši i ne boostuje ili da mi knock senzor polupo lončić
Jel ima netko još neku pametnu