Neš vjerovat telepatije...baš sad pišem ovo i hoću poslati, kad vidim ima novi odgovr na mojoj temi
Kod mene je situacija slijedeća. Imao sam malu rupicu na rezervaru i u nju sam ono prije kada sam sastavljao auto uvrnuo mali vijak, kao privremeno i naravno to je ostalo tako do nedavno, dok nije procurio. Kada sam već išao to pokrpati, (a pokrpao sam Bisonovim dvokomponentnim tekućim metalom koji je super i košta 55 kn, ako netko bude trebao

) odmah usput sam promjenio gumicu na situ, nisam imao original pa je naravno procurila. Ukupno 3 puta sam uglavnom skidao rezervar u 2 tjedna, mjenjao različite gumice i ova zadnja držala 2 dana i opet veselje. Bit će red staviti šuplju bakrenu podlošku, izbacit gumicu, samo da nađem podlošku tih dimenzija, ali to naravno kad mi se opet bude dalo uopće gledati u auto.
Dalje, curi mi ulje sve više na semeningu radilice ili tamo negdje, uglavnom slijeva se preko zvona po koljenu auspuha, katastrofa.
Bit će da motor mora ponovno vanka

Inače zadnjih dana kada sam ga vozio s isključenim pierburgom i sa malo produženom šipkicom, išao je auto solidno, ali ni blizu onoga kada sam prvi put isključio pierburg. Nešto sam zajebao, a ne znam što. Za početak moram spojiti neki manometar i vidjeti koliko puni, ali prije toga još jednom rezervar van, pa motor van