0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
1.2 bar ok, ali na kom gorivu?
Dajte vi meni obajsnite kako čitate taj satić turbine, jer meni i dalje nije jasno zašto mi je 1 na prvoj crtici, a max. 2,5 bara. Gdje je tu 0,65 ili koliko već mora puniti? I zašto je to tako, a ne kao kod npr. lancie gdje je normalno 0,6 na pola skale.
pa prosto... ovaj satic kao ide do 2.5 bara... bas kao... 0.6 ti je tamo gde treba da bude.. pre 1... dakle dole na dnu... verujem da je sve preko toga laz... mozda do 1 drzi kako treba ali ne verujem da pokazuje posle toga kako treba... staviti 2.5 bara satic na 0.6 bara motor je sumanuto... ali to je alfa... sta si drugo ocekivao...
iza bi ju trebalo malo prosirit..........nekako mrsavo izgleda...........i btw dosta sicusne izgledaju ove 16-ice..........
Ja sam kupio auto bez osiguraca... i jos uvek ga vozim tako... nikada mi nije spala... :)
Ok čitao sam već ovo za pritisak, ali kako onda blekne brtva, čitavo sam na više mjesta da 1,2 tjera bez neke velike bojazni po motor. A ovo za nemiran ler, vjerojatno da i je falsh, a rezervar mi curi tamo di je curio i prije - na samo, izlazu kod crijeva što ide na pumpu, imao sam tamo malu rupicu i sanirao je nekom masom, ali očito benzin popapao masu.Idem šarafati