Evo napravili sada optiku

Uploaded with
ImageShack.usPogledajte dno ekrana

Uploaded with
ImageShack.usVozio sam se sada po kiši malo i krstio gume, da ovako vrti po mokrom, onda bi to bila roba. Samo opet čim se ugrije jače počne raditi kao traktor dok malo ne ohladi, mislim da je to do svjećica. Počnu štekati, ubija ih temperatura ovog motora. I ide auto ok, ali mislim da mu na boostu fali goriva, AFM je sada naštelan onako na 6 krugova od kraja, odnosno na pola, kada dođe u okretaje i boost ne događa se nikakv spektakl, ubrzava malo bolje nego da je atmo.
Mislim si u paljenju je sada sigurno, osim možda nekih nijansi, ali to bi moralo biti približno to, jer auto stvarno lijepo radi i prima gas iz niskih, turbina mi puni, mislim da ne gubi nigdje tlak do usisa, jer da gubi ne bi bilo pritiska u IC-u i ne bi mi pokazivač pokazivao kako treba, pošto je to sve ok, mislim da je i IC ok.
Jel moguće da ona pumpa koju sam stavio sa 1.6 ipak različita i da ga ne može snabdjeti na vrhu okretaja? Morao bih unutra imati pokazivač da vidim kako se tlak ponaša na okretajima, a to mi je zajebancija malo veća
Jel moguće da mu ovo gorivo toliko ne odgovara koje jedino imam ovdje euro 95 bs?
Bojim se ovako pojebat klipove, ako ima boosta, a fali čorbe
Zna netko?