0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Protumaci to ovako...Ako si siguran da je sve na fabrickim oznakama i da glava nije guljena vishe od 0.1mm nemas oko cega da brines...ECU ti nije cipovan... premeri bregaste da se nisu mnogo pojele... imas te mere u onom Petrol engines delu uputstva ja mislim i ne brini... paljenje stavi na 9 i promeni svecice na neke malo hladnije, mozda ih spusti na 0.5 zbog obrtaja i pevaj... eventualno idi Jim K. metodom... idi na eko tester i sa otvorenim AFM-om i onim imbusom na pola odvrnutim (6 od 12 okreta) steluj smesu na fabricku ili malo jacu preko opruge afm-a...potrosnja ce uvek biti sumanuta na boostu... to je odlika svih turbo motora... jer turbo motor ne koristi benzin samo za pravljenje konja... vec i za hladjenje cilindara...znam, pouzdano, licno izmereno da ovaj auto trosi 8.5l/100km kada ne ides u pozitivan boost... dakle autoput do 130km/h, peta brzina...takodje znam da ako zakopas papucicu u patos meni je popio 26l/100km... takodje TS mi je pio 22l/100 iste voznje, tako da jednacina odnosa tezine noge i brzine praznjenja novcanika je ovde malo vishe izrazena...
I ja sam imao taj problem sa obrtomjerom, na instalaciji sve ok, zaključio sam da je sam obrtomjer zviznuo. Stavit ću drugu instrument tablu pa čemo vidjet kad auto upali...