Ljudi razumijem što mi govorite i ne da ste vjerojatno, već 200% u pravu. Ne kažem da sam neću doći do toga, ali ne želim se ni požurivati. Želim izvući prvo najbolje što se da iz ovoga i ne kažem da neću popizditi i sve to počupati van, ali blizu sam da se vozim kako tako sa ovim očito smećem koje je unutra, a sada da krećem u neki novi projekt o kojemu nemam pojma to bi dodatno odgodilo kakvu takvu vožnju.
Slažem auto 3 godine, većinom zbog neznanja i nedostatka vremena, hoću vidjeti što je to ovakvo kakvo je i što se iz toga može izvući, vjerojatno ću doći do ovoga što mi govorite, ne bježim od toga u nekoj budućnosti, a pošto mi nije palo na kraj pameti do sada da ovaj auto prodam....ima vremena za sve isprobati.
Danas ću još jednom naštimati HCO i CO2, probati naštimati taj TPS i očistiti AAV (koje jebene skračenice sad tek kužim šta pišem ko da sam poludio) moram još jednom pregledati paljenje, danas mi je bilo na 8

, mući me sada to što se drma ko puding, ponaša se kao da nije u paljenju...
onda moram još promjeniti prednje kugle i neke manžete na sponama letve volana, obojati vilice, obojati felge i nabaciti gume, ubaciti ona oriđiđi sjedala i na registraciju. Bitno se voziti, pa ćemo vidjeti što ćemo dalje
Uf
Što bi značilo ovo crveno zaokruženo?

Uploaded with
ImageShack.usDobro, nije crveno, ovo "prima del P.M.S."