0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fabricki merac je na intercooleru sa zadnje strane, prema suvozacevoj glavi gleda... :) kad gledas od napred, gornji levi cosak intercoolera sa zadnje strane...ne... knock senzor je zasrafljen na glavu... i detektuje konkretne detonacije u glavi... ili kao kod mene sto je bio problem na downpipe-u posle turbine... ali i to je zastrafljeno na glavu :), dakle kardan ne... imas nacin da i to proveris... ali prvo popravi boost merac... ili stavi drugi... provozaj auto vidi koliki pritisak ti pravi u drugoj brzini pri patosiranju pedale, onda otkaci knock senzor upali auto i poteraj ga isto... ako ti centrala ubije boost onda je knock ok... ako se isto ponasa i sa njim otkacenim onda je on crkao...
Prvo idem osposobiti pokazivač pritiska turbine da vidim na koliko uopće puni. Mislim da sam našao, što je, pokazivač mi radi kad mu spojim masu, kazaljka skače uredno, ali na IC-u nemam mase. On je sav spojen onim gumenim crijevima na usis, jedino otkud može imati masu su dva šarafa što ga drže dolje na nosaču, a njih naravno nisam stavio. Sad sam probao, ali ne bi ih trefio nema šanse. Sutra ću probati, mislim da će to biti to.
A gdje si pokazivaču spojio masu, jel treba skinut tablu?
Je, usis ima onu masu koja ide sa motora, ali pogledaj dio gdje se IC spaja sa usisom, na onom nosaču da je plastična čahura u nosaču tako da otud nema masu. Može biti jedino dolje preko ona dva šarafa na onom donjem nosaču
Ako se ne varam negdje sam pročitao da bi auto mogao podnjeti do 1,1 bara sa tvorničkom elektronikom, ali da je to tako i da moja puni na 1 morao bi ići zrakom, a kao što sam rekao nije baš neki spektakl. Ili mi ne valja kazaljka ili ne znam koji k. Poslije sam se išao voziti i nije viša pokazivala toliko nego jedva da se pomakla, negdje oko 0,3 po slobodnoj procjeni, a auto mi je išao isto. Mislim da je iz nekog razloga u safe modu. Kad resetiram centrale, iz početka mi se čini da auto leti, ali već druga, treća nije nešto. Jesi siguran JaMal da knock ne može registrirati udaranje kardana, to mi se čuje kod samog zvona, a zvuk se prenosi, mislim da sam pročitao negdje da ga je tebi bacio u safe jer si zapeo auspuhom??Da, na ARC-u blinka mi lampica TURBO PRESSURE.Jesi ti Interceptor probao spojiti masu direktno na žicu koja ide na mjerač pritiska, da vidiš jel žica provodi i jel sat radi?