0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Urezao navoj, uvrnuo piksu i svjećicu, super stvar. Mogu sjebavat navoje do mile volje sad Ali kad sam to sve lijepo sastavio opet idem upaliti malo auto i naravno neće opet. Fali mu ono milimetar, javlja se, samo što ne sastavi i tako hvata ako teba minutu, ali nikako da uhvati. Provjeravao sam opet paljenje i stvarno je dobro složeno i sve se čini 5, iskra, gorivo, ali nešto ne štima da ga je... Ne znam jel mogu biti ove svjećice NGK koje sam uzeo takav šrot da ne mogu zapaliti smjesu kako treba, ovo su mi druge u zadnja dva tjedne, one prve stvarno legle skroz, nisam to nikada doživio. Jedino mi to još pada na pamet. Ovo sve drugo što se tiće ovih poštelavanja zraka i lera i tih drama, to mogu biti finese, može zbog toga raditi loše, ali ne može da ne upali ili da jedva sastavi. Jel ima tko koju pametnu
Da s drugom, i s drugom i trećom. Mislim da jedino može još biti nešto oko rezervara, odnosno povrata na rezervar. Jer stvarno kad je s gorivom pri kraju ponaša se skoro normalno, a kad ima više goriva valjda ne može povrat iz nekog razloga odraditi svoje, stvori se kao nekakv tlak u rezervoaru, primjetio sam i kad odvrćem ćep da baš ono nekakav tlak izlazi. Ne znam, vjerojatno zvući glupšo, ali ovo mi je zadnja slamka za koju se hvatam. Moji dečki u servisu ne mogu vjerojati isto šta se događa s tim autom, nisu stručnjaci za alfe ali se stvarno kuže pun k i gledaju svaki dan šta radim i uskoče mi pomoći, ali ne može nitko vjerovati da može nešto tako zajebavati. Sto pizdarija sam već našao na tom autu i već sam rekao izgleda da mu treba egzorcist. Sutra idem na posao, ali u radnoj robi i cijeli dan ću šarafati po njoj, ne mogu ovako, siđem u servis u odjelu, kad malo uhvatim vremena, pa čačkam nešto 15 min, pa ujebem odjelo, pa zamračim, jebada. sutra idem spojit kanister na pumpu i na povrat i vidjeti što će reći, tako mi je nedavno radio neko vrijeme, ali tad su ga još zezali kablovi i svašta nešta, vidjedt ću sutra. Uglavnom dok ne napravim da to šljaka neću se više ni javljati na forum, dopizdio sam i sebi i vama. Ako pročitate u novinama da je neki manijak zapalio auto, znači da nije ni ovo što sada mislim da je u pitanju