0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jesi li siguran da je pumpa a ne regulator pritiska goriva? od stajanja njemu ode membrana i upravo se tako ponasa... zavisi gde si merio pritisak...a inace imas 2 pumpe... 1 je u rezervoaru 1 ispod kola...
Ma samo te na plovak, koliko ja znam. Mislim isto da nema pumpu u tanku. A i da ima vjerojatno radi ok, jer danas kad sam stavio ovu drugu vanjsku, ona dobiva dovoljno goriva i nabija dobar pritisak. Samo što imam opet pre prejako ubrizgavanje, mogu ga upaliti jedino dok je hladan normalno, poslije jedino sa gasom, tek tad uspije gutnut to sve gorivo, ali i kad upali doslovno ga lijeva i na auspuh, a i vidim po mjeraču da ga opet ima i u ulju. I radi ako na 3 klipa, ali u biti nije da ni jedan od njih ne raid uopće. nego svi rade nepravilno zbog smjese. Katastrofe što bi Hans reko
ne lozite coveka nisu iste nikako :)turbo ima 230cm3/min dizne... najvece u svim 75-icama koliko se secam... i kada su nove dobre za ~200ks tj. ~1.2 bara sa standardnom turbinom... ako je chipujes...broj je 0 280 150 152turbo bi trebao da ima i senzor temeperature vazduha u afm-u... ali ja nisam uzpeo da ga nadjem... da ga proverim...