0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ali nije samo da ga pogignes... pise tu tacno sta treba uraditi... auto treba da je upaljen da bi ocitao sve parametre, dignes prekidac, das mu gas malo i kada padne ispod 1550 rpma pocece da svetli...i to je dijagnostika samo za sistem paljenja...ako ti svetli odmaho po ubacivanju kontakta... onda samo das gas preko 2000 rpm-a, pritisnes reset dugme i pustis gas onda ce ti izbaciti greske... mada ih je veoma tesko ocitati... taj razmak izmedju pulseva je skoro nepostojeci... ja sam snimio telefonom flashovanje da bih brojao na kompu :)
Koja centrala... ima ih 2... tj. 3 ako acunas i arc koji prica sa kompom za paljenje...ovako ja cu ovih dana skidati moju tablu da pogledam neke zice, pa cu ti videti... ali ja sam juce vozio auto, kada dam kontakt cuuje bzzzz 1-2 sek i to je to...ako je samo pumpa frka, vezi je direktno i neka radi stalno na kontaktu... kakve veze ima... na dosta kola ljudi premoscuju osigurace/releje, imas povratni vod u rezervoar neka samo kruzi...inace fuel cut off switch ti je onaj mali prekidac na usisu gore, koji kada pustis gas se pritisne i kaze kompu da si na leru da on preuzme kontrolu ler gasa... tj. izbaci ez201k komp iz upotebe tada jer nije potrebno obogacivanje i nema nadpritiska...
mogu biti kontakti, najvjerojatnije i jesu, ali mislim da on treba pregledati kompletnu struju i izmjeriti jokosti struja u cijelom krugu pa onda i po potrebi pojačati kontakte. jel imaju vrijednosti u manualu?