0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
majkemi ovo je ko da se djete porađa
Meni se s*** od elektronike još od kada sam imao golfa 4 kojem čentralina nije radila kako spada što je dovelo do generalne na 97000km. prije toga bio u četiri navrata na četiri različita dijagnostička uređaja uključujući i onog u ovlaštenom servisu po kojima su SVI parametri bili u normali (dijelatnik servisa: "neznam što bi vam rekao gospodine, po dijagnostici je sve u redu.", ja: ALI J***** AUTO NERADI DOBRO!!! d.s.: ) da ne kažem da je eko test jedva prolazio uglavnom zahvaljujući vezi. Mjenjao senzore.... a nema ih ispod 500kn...za drugu čentralinu nisam imao,košta. pa prodao govno i preporodio se! Ako nešto može čovjeka izludit na autu onda je to elektronika. Samo se ti nepredaj ipak ne radiš golfa, riješit će se ;
Jel misliš da ovaj valja ili ne? Ispada da stalno očitava da je ok 15 celzija manje. Jel može to toliko utjecati na to bezobrazno ponašanje kod doziranja goriva?? I šalji na pm koliko para za taj tvoj neki (probaj ga ispitati) A ja som napišem koliko košta novi
Na +21 mi očitava 4,81K ohma, ispada nedobro. Ako je 7-12K ohma -10 stupnjeva onda ovo ispada negdje oko +5 možda što nikako ne valja. Da čujem vaša mišljenja.Novi senzor košta 310,00 kn i mogu ga dobiti sutra