0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jebote nije za salu, ali di si ga gurao da se slomio?
E ovako danas sam lancario pa rekoh da pogledam i ovo... i ovako:Bilo sta da otkacis pumpa se ne cuje... samo kada je sve prikljuceno ona odradi bzzz 1-2 sek.dakle otkacinjao sam jednu pa drugu pa obe zajedno i samo kada su prikljucene obe onda se cuje pumpa na kontaktu...mada imas u onome sto si skinuo sa craigf sajta u onom Section B kako se sve to testira... dakle multimetar uzmes i krenes lagano.. onaj alfin uredjaj nije nista drugo do velikog multimetra i baterije... dakle imaju +12 +5 i multimetar unutra... to je to... vecina testova se svodi na proveravanje konekcije od tacke a do b i proveravanje otpora i napona sto znaci analogija... samim tim je lako proveriti u domacoj radinosti...ja bih i dalje pogledao vezu izmedju ulaza na tom releyu, kontakt struje i osiguraca pumpe i same pumpe... onu u rezervoaru je malo teze proveriti ali ako te ne mrzi izvuci i nju... ta struja ima put kroz auto koji mozes pratiti i videti gde se prekida... onda naci zasto...
aha... pa ako nemas struju na centralama onda je onaj reley... pise u uputstvu da reley pusta struju na kontaktu kada okrenes kljuc... i da ne pusta struju ako nema neki od ulaznih/sigurnosnih signala... samo teba da nadjes koji signal ne dobija i zasto... dakle ili je reley crko ili je nesto od ulaznih crklo/otkacilo se/nema uzemljenje...