0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ne kužim zašto je na onom QV-u sve drugačije?? Poslikat ću vam. Jedna stvar mi još nije jasna....na više mjesta sam čitao da serijska pumpa goriva od turbaka ga može snabdjevati negdje do 1,2 bara možda... Meni jučer kada je pokazivao preko 1,5 nije ni u jednom trenutku zaštucao zbog goriva... to bi moglo značiti da mi sat pritiska definitivno laže Interceptor: kako je u manualima, jel ovako kako je JaMal opisao. Napisao si to kao da je kod tebe nešto drugačije, a da nećeš reći Idem se ja vozizi dok mi odgovorite
Tako mi je i bilo, ali kad je tako, auto ide za kHm prebacit ću sat sa QV-a kompletan sutra, jer mi ovdje ne radi ni obrtajka pa ću vidjeti, a mislim da ču i ja zaobići ovu struju i naštelati ga samo na WG-u i zdravo đaci.Šro se tiće QV-a ipak je tamo nešto drugačije, možda je nešto i kemijano, ali nije u pitanju samo kemija definitivno. Crijevo iz sakupljača uljnih para (ono tanko) ide u motor iznad kartera u za njega predviđeno mjesto, kao kod 1.6 ili drugih atmo, a sa izlaza iz pierburga crijevo ide na regulator pritiska goriva
Interceptor: Što je tebi spojeno na crijevo koje izlazi iz pierburga prema motoru, ako ti je ono sa onog sakljupljača uljnih para ubodeno u karter?
Ok, onda ista stvar, samo je to netko prepravio da ide u karter kod tebe. Bolje to nego u usis, definitivno