Ovo mi postaje zanimljivo...cijelo vrijeme mislim kako mi fali goriva na boostu, ali mislim si pa ne može biti do pumpe jer stalno vraća nazad, a naravno da nikada to nisam ispitao u vožnji. Do sada sam to pokušavao dobiti na AFM-u, ali očito ne ide, jer bit će baš da je u pitanju ovo što ti sada kažeš.
Neki dan sjednem u auto i upalim ga i krenem u grad, kada se ugrijao stisnem ga i vidim fino ide auto, nije da otkida,a li solidno, pogledam satić od turbine da vidim koliko puni, ono negjde oko 0,4 (vjerojatno safe, jer mi pala jedna guma od auspuha pa dira u šasiju s vremena na vrijeme). Ono što hoću reći je baš to da meni auto do nekih okretaja i do nekog boosta ide fino i onda mu u vrhu fali. Dan prije toga sam se vozio i punio mi je propisno, ali baš vidiš po njemu da samo puše i da od toga nema ništa.
Imao sam slučajeva ono kada su bile visoke temperaure ili kada sam se vozio puno po gradu da ne puni gotovo nikako, pa mi auto ide skoro isto kao kad puni, a znam po vašoj priči da to nikako ne bi terbalo biti tako.
Pumpu mjenjat nema mi druge, imate vi pravo 100%